Turista iz Češke došao na more sa registracijom zbog koje mu se smeju svi: Džaba ti BMW, zauvek ćeš biti to što ti piše na automobilu (FOTO)

Novosti online

petak, 19. 06. 2020. u 20:53

Туриста из Чешке дошао на море са регистрацијом због које му се смеју сви: Џаба ти BMW, заувек ћеш бити то што ти пише на аутомобилу (ФОТО)
Zanimljive registarske tablice privukle su pažnju u Zadru, a fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca"
Zanimljive registarske tablice privukle su pažnju u Zadru, a fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca".

"I am sin6l", u prevodu "slobodan/na sam", stoji na registarskoj tablici turista (ili turistkinje) iz Češke. Fotografija je brzo prikupila na hiljade lajkova i mnoštvo šerova, a reakcije nisu izostale ni u komentarima.

"Takav/va ćeš i ostati", "I uz BMW? Da nemaš koronu?", "Slabo. Vozi tr-tr-tr dizelaša. Ekološki neosvešćen i škrtica", "Imam neki osećaj da će takav i dugo ostati", "Mislim da ti je trud uzalud", "Neće kod nas dugo biti sam/sama", pisali su ljudi u komentarima.

Komentari (2)

Kalesu

19.06.2020. 23:25

U svom gradu sam već viđao razne maštarije onih, koji to mogu da priušte (nije uopšte jeftina igra), da im tablice budu sve, samo ne onako "obične", pa i kombinacije sa tri ili četiri nule ili sa "RS 1".