KO STOJI IZ VERBALNOG NAPADA U NOVOM PAZARU? Narko-diler i nasilnik bliski SDA organizovali zviždanje i prozivku premijerke i Lončara

utorak, 30. 06. 2020. u 18:51

КО СТОЈИ ИЗ ВЕРБАЛНОГ НАПАДА У НОВОМ ПАЗАРУ? Нарко-дилер и насилник блиски СДА организовали звиждање и прозивку премијерке и Лончара

Foto: Tanjug

Grupu koja je u krugu bolnice, verbalno napala Brnabićevu i Lončara, predvodili su Rejhan Mavrić i Aladin Paučinac
Današnje zviždanje i pretnje premijerki Srbije Ani Brnabić i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru u Novom Pazaru organizovale su kriminalne strukture bliske lideru Stranke demokratske akcije Sulejmana Ugljanina.

Prema informacijama Novosti, grupu koja je u krugu bolnice, verbalno napala Brnabićevu i Lončara, predvodili su Rejhan Mavrić i Aladin Paučinac, koji su odavno dobro poznati policiji.

Prvi je osuđivani narko diler, uhapšen u Hrvatskoj kada je švercovao kokain u kovčezima od 40 kilograma. Naime, on je u martu 2010. godine priveden na zagrebačkom aerodromu “Pleso“ pri redovnoj kontroli putnika koji su doputovali iz Južne Amerike. U kovčezima je, tada, pronađena odeća puna kokaina. Kako su hrvatski mediji posali o njima pročitajte klikom OVDE!

Među simpatizerima SDA, koji su “glumili“ spontano okupljene građane bio je i Paučinac poznat ne samo po tome što je javno zagovarao otcepljenje tzv. Sandžaka od Srbije, već i po raznim mahinacijama i kriminalnim aktivnostima. Tako je javnosti postao poznat 2009. godine kada je bio jedan od učesnika napada na Nedžada Šaćirovića rukovodioca Građevinske službe Mešihata Islamske zajednice u Srbiji. Osim toga optuživan je i za falsifikovanje dokumenata.

Inače, ovaj performans na društvenim mrežama podržali su sledbenici Saveza za Srbiju.

Komentari (16)

Muki

30.06.2020. 19:12

I takvi likovi su na slobodi.Bravo za sudstvo pa ma ko da je.U pravnim drzavama oni ne bi videli beli dan, a u banana drzavama su kriminalci ko beli medvedi.

Предраг

30.06.2020. 19:37

Samo plitkouman može da ne primeti da je nameštaljka. Nekolicina iz mase viče "Allahu akbar", čist separatizam i organizovan skup Sulja Ugljanina. Ovi kvazidoktori separatisti koji su okrenuli leđa na disciplinsku. Ne zato što su okrenuli leđa, na to imaju prava, već zato što su deo orgabizovane grupe Sulja Ugljanina.

Miki-Zg

30.06.2020. 20:29

Očekivano -šiptarsko -talibanska-muslimanska koalicija ? Alahu akbar-ekber nož u leđa protivniku -političkom .kršćanskom ?

Mama

01.07.2020. 01:37

Ajde da se ne lazemo vise:jeste isli na utakmice,jeste isli na mature,jeste slavili Vidovdan, jeste slavili Bajram?Jeste! Sta sad hocete?