Jeremić: Srbija ne može da čeka

Beta

21. 02. 2017. u 22:41

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da niko nije dao veća obećanja od onih koji su danas na vlasti i niko ih manje nije ispunio, i da zato treba da budu kažnjeni na izborima u aprilu

Јеремић: Србија не може да чека

Vuk Jeremić

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je večeras da niko nije dao veća obećanja od onih koji su danas na vlasti i niko ih manje nije ispunio, i da zato treba da budu kažnjeni na izborima u aprilu.

"Mnogi su mi govorili da treba još da sačekam i ja sam sebi to mogao da priuštim, ali Srbija ne može više da čeka“, izjavio je Jeremić na tribini u Topoli pred više od 300 okupljenih građana, preneo je njegov medijski tim.

Jeremić je rekao da je značajan deo njegovog programa posvećen poljoprivredi i naglasio da srpski poljoprivredni proizvodi moraju biti zaštićeni od nelojalne konkurencije koja dolazi uglavnom iz EU.

Naglašavajući da je poreklom iz Ježevice kod Čačka, Jeremić je rekao da je od prijatelja iz ovog sela čuo da su ovog Božića uvozili prasiće iz Hrvatske.

"Uvozimo prasiće iz Hrvatske, beli luk iz Kine, ako ih pustimo da ostanu na vlasti za nekoliko godina uvozićemo i šljivu“, istakao je Jeremić.

On je rekao da kada on postane predsednik zakoni se neće donosi ni za Nemce, ni za Arape, niti za bilo koje druge strance, već će se donositi za interese ovog naroda i njegovog napretka.

Jeremić je sa suprugom Natašom pre tribune u Topoli posetio hram Svetog Đorđa i mauzolej dinastije Karađorđević na Oplencu, kao i kuću Kralja Petra. Jeremić je u Topoli otvorio i kancelariju za komunikaciju sa građanima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)