Moli Boga za nas. Vidimo se ponovo: Potresne reči druga Stefana Filića koji je nasmrt pretučen u Velikoj Plani (VIDEO)

Novosti Online

ponedeljak, 10. 02. 2020. u 11:37

Моли Бога за нас. Видимо се поново: Потресне речи друга Стефана Филића који је насмрт претучен у Великој Плани (ВИДЕО)

Stefan Filić pretučen ispred kafea "Brodolom"

Nastradao je braneći svog mlađeg brata
SEĆAM se kada smo pričali o verskim temama, i o tome da li ćemo dočekati kraj kakav je zapisan da će se dogoditi, kada si mi rekao da nisi siguran. Niko se ni nadao nije da bi se tebi moglo dogoditi tako nešto.

Ovako se potresnim rečima u video snimku objavljenom na Jutjubu, drug Stefana Filića (18), oprostio od svog nasmrt pretučenog drugara.

- Za tebe je Bog izgleda imao drugi plan, da tim događajima na nebesima prisustvuješ sa njim i svim svetima. Bio si dete za primer svima nama. Bili smo drugari, ali kao braća, nedostajaćeš nam, ali se vidimo ponovo na nekom drugom i lepšem mestu. Moli Boga za nas, jer svaki novi dan je stepenik koji vodi do mesta na kome ćemo se ponovo sresti, zagrliti i pričati kao nekad. Vidimo se ponovo - bolne su reči jednog od Stefanovih drugara

Pročitajte još - „Stefana (18) su TUKLI DO SMRTI, a MOLIO ih je da prestanu”: Potresna ispovest drugarice mladića koji je izdahnuo posle 30 sati provedenih u komi

Podsetimo, Stefan Filić ubijen je u Velikoj Plani dok je branio svog mlađeg brata (17) od grupe mladića.

Grupa momaka, među kojima je bilo i maloletnika, napala je Stefanovog brata i počeli su da ga jure. Stefan se suprotstavio napadačima kako bi zaštitio brata i tada je pretučen nasmrt.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Komita

10.02.2020. 13:50

Šta je bilo sa ubicama, jesu li deca povlašćenih roditelja, kojim strankama pripadaju, na kojim su pozicijama u društvu...??? Pitanja je mnogo a odgovora malo jer novinari ne smeju da napišu skoro ništa. U ovoj zemlji je ološ zaštićen od strane vlasti a država nam ne funkcioniše kao ni policija.