SEĆAM se kada smo pričali o verskim temama, i o tome da li ćemo dočekati kraj kakav je zapisan da će se dogoditi, kada si mi rekao da nisi siguran. Niko se ni nadao nije da bi se tebi moglo dogoditi tako nešto.

Ovako se potresnim rečima u video snimku objavljenom na Jutjubu, drug Stefana Filića (18), oprostio od svog nasmrt pretučenog drugara.

- Za tebe je Bog izgleda imao drugi plan, da tim događajima na nebesima prisustvuješ sa njim i svim svetima. Bio si dete za primer svima nama. Bili smo drugari, ali kao braća, nedostajaćeš nam, ali se vidimo ponovo na nekom drugom i lepšem mestu. Moli Boga za nas, jer svaki novi dan je stepenik koji vodi do mesta na kome ćemo se ponovo sresti, zagrliti i pričati kao nekad. Vidimo se ponovo - bolne su reči jednog od Stefanovih drugara

Pročitajte još - „Stefana (18) su TUKLI DO SMRTI, a MOLIO ih je da prestanu”: Potresna ispovest drugarice mladića koji je izdahnuo posle 30 sati provedenih u komi

Podsetimo, Stefan Filić ubijen je u Velikoj Plani dok je branio svog mlađeg brata (17) od grupe mladića.

Grupa momaka, među kojima je bilo i maloletnika, napala je Stefanovog brata i počeli su da ga jure. Stefan se suprotstavio napadačima kako bi zaštitio brata i tada je pretučen nasmrt.