Monstruozne pretnje Alžirca Srbima: Treba vas sve pobiti i svima iseći glave, a od Srbije napraviti islamsku državu (VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2019. u 16:43

Монструозне претње Алжирца Србима: Треба вас све побити и свима исећи главе, а од Србије направити исламску државу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter

Lider pokreta Levijatan, objavio je na svom Tviter nalogu snimak koji je navodno dobio iz Francuske
Pavle Bihali, lider pokreta Levijatan, objavio je na svom Tviter nalogu snimak koji je navodno dobio iz Francuske i u kojem jedan mladi Alžirac iznosi zastrašujuće pretnje srpskom, ali i francuskom narodu, preteći da će nam svima poskidati glave, pritom pozivaju Albance da nas istrebe.

- Srbi, ako ne budete mirni, istrebićemo vaš narod. Uostalom kao i sve Francuze. Totalno istrebljenje! Znaš šta bi trebalo da uradimo? Albanci... Trebalo bi da Albanci uzmu organe iz Srba! U redu, svih Srba! Treba da ubijemo vaš narod i svima iseći glave. I napraviti od Srbije islamsku državu. Razumeš šta hoću da kažem? Tvoj narod treba da istrebimo. Ja sam Alžirac 100 posto - kazao je ovaj neimenovani lik.

Komentari (13)

деда Мргуд

20.11.2019. 17:10

Сви смо ми велике јуначине са овим справицама........

Младост

20.11.2019. 17:14

Млади Алжирцу, надам се да говориш арапски, за почетак. Твоји преци су не тако давно дошли у Француску да раде и омогуће теби незахвалном пристојан живот. А Србија под Југославијом је међу првима признала независност твоје алжирске отаџбине од Француске. Срам те било.

Dragan

22.11.2019. 05:33

@Trig - Mislis da nece?Pratis li ti medije, zar ne znas koliko ih se seta po Srbiji i sta rade?

misko

21.11.2019. 15:15

Levijatu sam verovao dok se bavio samo zaštitom životinja.Od kada su počeli i POLITKOM da se bave NIŠTA im ne verujem.I oni bi hteli da uđu u parlament i na vlast.