TUGA U KUĆI PORODICE ARMACKI: Neutešni otac pošto je pronađeno telo sina, majka i brat gajili nadu do poslednjeg dana...

B. Grujić

17. 09. 2019. u 12:21

ТУГА У КУЋИ ПОРОДИЦЕ АРМАЦКИ: Неутешни отац пошто је пронађено тело сина, мајка и брат гајили наду до последњег дана...

Miroslav Armacki
Foto: facebook.com

Telo dvadesetčervorogodišnjeg Miroslava Armackog, koje je u nedelju 15. septembra u jedenku, oko 500 metara od samog ulaza u Melence pronašao meštanin Dejan C. biće sahranjeno danas u 15 časova na seoskom groblju
Telo dvadesetčervorogodišnjeg Miroslava Armackog, koje je u nedelju 15. septembra u jedenku, oko 500 metara od samog ulaza u Melence pronašao meštanin Dejan C. biće sahranjeno danas u 15 časova na seoskom groblju u tom mestu, u koje se ta porodica svojevremeno doselila iz Aleksandrova.

Mladić koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, bio je zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu, a bio je veliki ljubitelj motora i kobnog dana. Pre nego što će nestati, bio je na moto skupu u gradu na obalama Begeja.

U kući porodice Armacki, tuga i bol, neutešni otac Milorad, majka i brat Aleksandar, koji su poslednjeg dana gajili nadu da je možda živ njihov sin i brat, dočekuju veliki broj prijatelja pokojnog Miroslava, čije telo je nakon obdukcije u novosadskom Centru za sudsku medicinu, dopremljene do kapele u Melencima.

Pročitajte još - Pronađeno telo mladića nestalog pre dva i po meseca


Tuga, bol i muk, niko nije mogao da smogne snage da jednu reč izusti.

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je imao slomljen vrat, a neposredno pored tela pronađeni su i delovi crnog motora, koji se nakon zabijanja u zemlju raspao na više delova.

I pored brojnih potraga koje su organizovane u prethodna dva meseca, čak je angažovan i dron grada Zrenjanina i avijacija, ni motor ni telo nisu bili otkriveni.

Stanovnici obližnjih kuća na ulazu u selo, kažu da se tek poslednjih dana, usled velikih temparatura osećao nrprijatan miris, koji je dopirao iz njiva sa kukuruzom, koju obrađuje Dejan C.

On je u nedelju 15. septembra. i primetio telo nastradalog Miroslava Armackog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)