MILISAV N. (80) iz požeškog naselja Visibaba, kako se sumnja, u sredu uveče pucao je u svoju pastorku Snežanu M. (50), a zatim je još jednim pucnjem iz lovačke puške pokušao da izvrši samoubistvo. Oboje su sa teškim telesnim povredama prebačeni u užičku Opštu bolnicu. Nesrećna žena je životno ugrožena i lekari se bore za njen život, dok je starac van životne opasnosti posle intervencije lekara.

Meštani naselja Visibaba su u šoku posle porodične drame.


PROČITAJTE JOŠ: UŽAS U POŽEGI: Pucao u pastorku, pa u sebe?

- Milisav i njegova žena Dara, Snežanina majka su se svađali celo popodne, tu ispred njihove kuće. Zatim im je u posetu došla Snežana, ali se i dalje moglo čuti da rasprava ne prestaje. Onda su se začuli pucnji, ubrzo su na naš poziv u naselje stigle policija i hitna pomoć - govore komšije.

Prema njihovim rečima, Milisav je došao da živi sa Darom u toj kući pre desetak godina.

- Pre nekoliko godina su počele svađe... Znao je Mićo da popije, a u raspravama jedno drugom "nisu ostajali dužni". Dara ima dve ćerke, one su često dolazile da obiđu majku - pričaju naši sagovornici.

Milisav i Snežana su posle pucnjave u dvorištu, hitno prebačeni u užičku Opštu bolnicu.

- Žena je operisana, ali je zbog težine povreda u teškom stanju i životno je ugrožena. Ona je zadobila povrede od najverovatnije dva ispaljena hica iz vatrenog oružja. To je prouzrokovalo više povreda trbušne duplje, creva i krvnih sudova. Ima i povredu desne natkolenice, prelom ključne kosti i nadlaktice. Ona je životno ugrožena - rečeno je "Novostima" u Zdravstvenom centru Užice.


PROČITAJTE JOŠ: SUĐENjE ZA POŽAR U „KONTRASTU“: Građevinski inspektor nije kriv

LOŠI ODNOSI

KAKO su nam lekari potvrdili, "muškarac je primljen sa prostrelnom ranom na ramenu i nije životno ugrožen". Milisav N. se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju. Motiv za zločin su, po svemu sudeći, najverovatnije loši porodični odnosi.