NOVOSADSKA policija od petka traga za zasada nepoznatom osobom koja iz skrovišta, najverovatnije stana u Bulevaru Jaše Tomića, nedaleko od Međumesne autobuske stanice, puca iz vazdušne puške i gađa prolaznike. Dijabole ispaljene iz ovog oružja su pogodile i povredile jednu ženu, o čemu svedoči i lekarski izveštaj.Ženu je dijabola pogodila dok se sa ćerkom šetala Bulevarom Jaše Tomića, prema Ulici Kraljevića Marka.

Pretpostavlja se, međutim, da ona nije jedina pogođena i da im još povređenih, a koliko ih je, tek treba da se utvrdi.

Pročitajte još:PRESUDA ZA LIKVIDACIJU NA VIDIKOVCU: Sekulović osuđen na 35 godina za trostruko ubistvo

Prvi slučaj pucnjave iz vazdušne puške na pomenutoj lokaciji se dogodio u petak i tada je, kako saznajemo, pucano samo jednom. Posle jednodnevne pauze, slučaj se opet ponovio u nedelju, i tada je sa iste lokacije pucano još dva,tri puta.

Pročitajte još:Osumnjičeni za ubistvo mlađeg Ždrokinca još u bekstvu


U novosadskoj policiji nam je potvrđeno da se intenzivno radi na ovom slučaju i otkrivanju počinioca.

Po nezvaničnim saznanjima, posle prijave da neko puca na prolaznike, policija je razgovarala sa stanovnicima tog dela grada, i uz dozvolu vlasnika ulazili su u pojedine stanove kako bi otkrili odakle je pucano na prolaznike.

Na ulazu u jednu zgradu, stanari su istakli upozorenje u kojem navode da u “ulazu imaju ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške”. Dalje se navodi da se mole “komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji”.

Lj. P.