OKOLNOSTI TRAGEDIJE U LESKOVCU: Pao na polomljeno staklo i iskrvario

I. M.

24. 11. 2018. u 21:24

ОКОЛНОСТИ ТРАГЕДИЈЕ У ЛЕСКОВЦУ: Пао на поломљено стакло и искрварио

Mesto gde je Svetislav nastradao

Nepažnja najverovatniji uzrok tragedije u kojoj je mladi Leskovčanin izgubio život

U IŠČEKIVANJU zvaničnog saopštenja mnogo je nepoznanica šta se tačno dešavalo tokom noći kada je Svetislav Stojanović (22)tragično izgubio život. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage sve ukazuje na to da je Svetislav iskrvario nakon što je spletom nesrećnih okolnosti pao na polomljeno staklo na popularnoj Širokoj čaršiji.

Pročitajte još: PRONAĐEN MRTAV U CENTRU LESKOVCA: Iskrvario zbog uboda staklom

Tom prilikom je zadobio ubodnu ranu u predelu donjeg dela stomaka zbog koje je izgubio mnogo krvi. Pronađen je na klupi prekoputa mesta povređivanja. Hitno je transportovan u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice. Pokušana je reanimacija, ali bez uspeha.

- Još uvek se proveravaju svi detalji oko tog slučaja, ali je vrlo izvesno da je tragedija posledica nesrećnih okolnosti i nepažnje stradalog mladića - saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Dok gleda nasmejani lik Svetislava sa plakate, starijoj ženi se oči pune suzama. Kaže da ga nije poznavala, ali da žali za životom ugašenim u cvetu mladosti. Čula je od komšinica da je nesrećni Svetislav rano ostao bez oca i da ga je majka LJubinka sama odgajila.

- Eto vidite šta je sudbina. Sada kada je postao svoj čovek ostala je bez njega. Teško majci koja izgubi dete, sina jedinca - prošaputala je naša sagovornica i, brišući suze, otišla niz ulicu Ilije Strele u delu grada koje Leskovčani zovu "Lamele" gde je pokojni Svetislav živeo.

Pročitajte još:Mladić izboden srpom još u kritičnom stanju

Inače, Svetislav je pre tragedije bio u društvu trojice prijatelja. Oni su, kako nam je potvrđeno, u pijanom stanju prevrtali kontejnere, žardinjere i lomili retrovizore parkiranih automobila na potezu od centralnog gradskog parka, preko Ulice Moše Pijade do pasaža na Širokoj čaršiji.

Tu su polomili i stakleni zid letnje bašte kafića "Rupa" kada je nesrećni mladić navodno izgubio ravnotežu i pao na polomljeno staklo. Svetislav je sahranjen u subotu na Svetoilijskom groblju. Do večne kuće ispraćen je jecajima i suzama neutešne majke, a ovom tužnom skupu prisustvovalo je i mnogo rođaka, drugova i prijatelja.

NIJE BILO TUČE

NAŠI sagovornici bliski istrazi isključuju mogućnost da je tragediji prethodila tuča dve grupe mladića kako se spekulisalo odmah posle tragedije. Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće i kod zgrade Doma sindikata i postupa po nalogu tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

bager

24.11.2018. 22:29

@Galeb - A jo je lepse napiti se i idemo da lomimo kola ,retroviore izloge i sve sto stignemo ,jer smo jakii nedokaani ,,pa eto bog to vidi drugacije

kobasica srbije

25.11.2018. 00:14

A nema ništa lepše naliti ludu glavu i lomiti izloge i retrovizore na automobilima, lomiš pršti staklo na sve strane a ti baja.

Dragan

25.11.2018. 11:47

Tako i treba. Stigla ga je božija kazna za bahato ponašanje u pijanom stanju, pošto su sudovi u Srbiji blagonakloni prema delikventima tako što im dodeljuju male ili nikakve kazne za takvo ponašanje, a vlasnici oštećene imovine posle ne mogu nikako da od takvog ološa naplate štetu pošto takve osobe vrlo često nemaju nikakva primanja niti imovinu. Bog zato sve vidi i presuđuje, kad već naši sudovi neće.

Maki

25.11.2018. 18:30

@Dragan - Sramite se svojih reci!Ako ste roditelj treba da znate da je ovo najgluplji moguci komentar koji ste mogli da ostavite,a ako niste roditelj onda cete mozda nekada biti,pa cete verovatnije drugacije razmisljati...Sve u svemu malo empatije nije na odmet,to je necije dete koje vi niste ni poznavali,a dajete sebi za pravo da piste ovakav komentar!Sramota!!!!!

Dragan

25.11.2018. 18:57

@Dragan - Nemam nameru da se pravdam zbog svog prvog komentara niti da osećam bilo kakvo sažaljenje, pošto sam i sam bio dva puta žrtva takvoga koga vi pravdate u svom komentaru. Pvi put je to bilo pre 5 godina kada mi je neko na kolima razbio staklo i polomio levi retrovizor i nikad nije otkriveno ko mi je to uradio, a drugi put ove godine kada sam bio napadnut u centru grada gde živim pri čemu sam slomio lakat a napadač koga ranije nisam poznavao je na Sudu dobio samo uslovnu kaznu.