TRAGEDIJA KOD VLADIČINOG HANA: Pacijent ispao iz saniteta i poginuo na mestu nesreće (FOTO+VIDEO)

M.Kutlača

05. 01. 2018. u 21:29

Jedan pacijent poginuo je večeras kada je ispao iz kola Hitne pomoći u naselju DŽep kod Vladičinog Hana, saznaju "Novosti"

ТРАГЕДИЈА КОД ВЛАДИЧИНОГ ХАНА: Пацијент испао из санитета и погинуо на месту несреће (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: M. Anđelković

JEDAN pacijent poginuo je večeras kada je ispao iz kola Hitne pomoći u naselju DŽep kod Vladičinog Hana, saznaju "Novosti".


Prema prvim informacijama sa mesta nesreće, po čoveka je došla ekipa Hitne pomoći kako bi ga prevezla u bolnicu. Do tragedije je došlo kada je vozilo Hitne pomoći krenulo da pretiče kamion, ali je u tom trenutku naišao automobil iz suprotnog smera.Sa namerom da izbegne putničko vozilo koje je išlo u susret, vozač ambulantnih kola je udario u bankinu.


Na ovoj deonici puta stvorila se velika gužva u saobraćaju.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Sasa

05.01.2018. 22:05

Posalju helikopter da te spasu pogines,dodje sanitet da te spase opet pogines.Sedi kuci i umri kao covek

Igo

06.01.2018. 06:35

Sanitet sa rotacionim svetlima ima prednost pred svim vozilima, na zalost to u Srbiji ne vazi. Znam da sanitet a i sluzbena vozila zloupotrebljavaju rotaciona svetla da bi izbegli guzvu ili koriste u privatne svrhe, pa je to verovatno izazvalo revolt kod vozaca, ali za to postoji zakon i sud koji to treba da spreci,...i to ne radi u Srbiji..... a sto radi?

SASA

06.01.2018. 08:22

Saucesce porodici, zaista veliki maler. Ja sam vozio sanitet, u penziji sam. Treba da se iskljuci panika, mislim na ekipu, sestra-vozac. Cesto u zurbi clanovi porodice pacijenta zalupe vrata pa ne urade dobro. Nekad nosila ne zabrave dobro a skoro 90% pacijenata nije vezano sto je obaveza. Nekada familija ubacuje pacijenta jel vozaci nece da zapnu. Znam za jos jedan slucaj da je ispao pacijent na usponu pa su vozila isla polako i nije bilo posledica.

Милош

07.01.2018. 22:54

Увести камере код возача и код пацијента у сва санитетска возила!