USPEH NACIONALNOG PREVOZNIKA: Er Srbija dočekala i nagradila 15-milionitog putnika

Tanjug

22. 10. 2019. u 18:05

УСПЕХ НАЦИОНАЛНОГ ПРЕВОЗНИКА: Ер Србија дочекала и наградила 15-милионитог путника

Ilustracija / Foto P. Milošević

"Er Srbija" je danas, samo četiri dana pre obeležavanja šestog rođendana, proslavila još jedan istorijski trenutak i poželela dobrodošlicu svom jubilarnom 15-milionitom putniku
"Er Srbija" je danas, samo četiri dana pre obeležavanja šestog rođendana, proslavila još jedan istorijski trenutak i poželela dobrodošlicu svom jubilarnom 15-milionitom putniku.

Vanja Zečević iz Surčina prijatno se iznenadila kada joj je saopštena ova lepa vest dok se, sa sinom Jakovom, na Aerodromu Nikola Tesla prijavljivala za let JU334 "Er Srbije" od Beograda do Frankfurta, gde živi.

"Veoma smo ponosni što smo za šest godina poslovanja pod imenom ''Er Srbija'' prevezli čak 15 miliona putnika. To je još jedan veliki i značajan rezultat u godini kada smo našu međunarodnu mrežu proširili najvećim brojem novih destinacija do sada - čak devet iz Beograda i 12 iz našeg novog matičnog aerodroma u Nišu. Zahvalni smo našim putnicima na ukazanom poverenju i spremni za dalju ekspanziju da bismo u narednim godinama ugostili još mnogo miliona zadovoljnih putnika", izjavio je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.

PROČITAJTE JOŠ - Er Srbijin erbas A330 privremeno neće leteti do Njujorka

Predstavnici "Er Srbije" čestitali su gospođi Zečević i uručili joj vaučere za povratnu besplatnu kartu koju će moći da iskoristi za putovanje do bilo koje destinacije u ponudi Er Srbije.

"Ne mogu da verujem da sam baš ja, sa mojim sinom, imala tu sreću da dobijem ovako lepu nagradu.

Pogotovo zbog toga što nikada do sada nisam osvojila nikakvu nagradu. Uvek letim avionima "Er Srbije" i baš zbog toga mi je drago što mi je moja nacionalna kompanija dala ovako divan poklon", rekla je Vanja Zečević.

"Er Srbija" će šestu godišnjicu proslaviti 26. oktobra 2019. godine, kao regionalni lider u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja, sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Goran

22.10.2019. 18:25

Prve godine su falsifikovali zavrsni racun. U plusu bili milion evra dok nije izbilo na videlo da duguju 20 miliona evra na ime aerodromskih taksi. Zatim je ispalo da im drzava subvencionise goriivo, pa opet takse, pa malo subvencija u plate i troskove najskupljeg zakupa aviona u svetu. A danas im subvencionise low cost letove koji tako subvencionisani kostaju 2 puta vise nego letovi koje su vrsile low cost kompanije. Strasno kakva pljacka drzave.