Stefanović i ministar javne bezbednosti Kine prisustvovali vežbi pripadnika SAJ-a (FOTO)

Novosti online

20. 05. 2019. u 12:20

Стефановић и министар јавне безбедности Кине присуствовали вежби припадника САЈ-а (ФОТО)

Foto Mup

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice izveli su vežbu oslobađanja talaca uz asistenciju Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i ministar javne bezbednosti Narodne republike Kine Džao Kedži prisustvovali su vežbi pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, koji su prikazali veštine, sposobnosti i obučenost u borbi protiv terorizma.


Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice izveli su vežbu oslobađanja talaca uz asistenciju Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova.


Ministar Kedži ranije položio je venac na spomen obeležje u znak sećanja na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su poginuli na dužnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Stefanović i Džao Kedži: Povezuje nas čelično prijateljstvo


Tokom zvanične posete Republici Srbiji ministar javne bezbednosti NR Kine Džao Kedži sastao se sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednicom Vlade Anom Brnabić, a sa ministrom Stefanovićem potpisao je više sporazuma iz oblasti unutrašnjih poslova.


foto Mup

foto Mup
foto Mup
foto Mup
foto Mup
foto Mup

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije