Inspirisani „Nesebičnom knjigom“ zaposleni u Vipu pripremili poklone za više od 1.000 mališana u Srbiji

19. 02. 2019. u 18:22

Prave životne vrednosti se najbolje uče dok smo mali, kroz igru, uz drugare i porodicu, kao i čitajući knjige sa pravim porukama

Инспирисани „Несебичном књигом“ запослени у Випу припремили поклоне за више од 1.000 малишана у Србији

Prave životne vrednosti se najbolje uče dok smo mali, kroz igru, uz drugare i porodicu, kao i čitajući knjige sa pravim porukama. Učeći na tim primerima stvaramo životne navike i ista znanja prenosimo na okruženje, našu decu i sve naredne generacije.

Vođena time, kompanija Vip mobile osmislila je i kreirala jedinstvenu „Nesebičnu knjigu“, knjigu edukativnog i zabavnog karaktera. Junaci ove knjige uče decu, a starije podsećaju na to koliko je važno deliti sa drugima i koliku vrednost ima kada nešto lepo učinimo za one kojima je to najpotrebnije.

Nesebičnu knjigu su na poklon dobili svi zaposleni u Vipu, a zatim su zajedno sa svojom decom, prijateljima i porodicama pakovali poklone u Nesebični papir koji se nalazi na kraju svake knjige.

Igračke i knjige koje su pripremili stigle su do više od 1.000 dece sa invaliditetom, smetnjama u razvoju ili bez roditeljskog staranja, širom Srbije u ustanovama:

* „Ustanova za decu i mlade Sremčica“

* „Svratište za decu ulice Beograda“

* „Dom za decu ometenu u razvoju Kolevka“, u Subotici

* „Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik“, u Novom Sadu

* Škola za osnovno i srednje obrazovanje za decu sa smetnjama u razvoju „Carica Jelena”, Niš i SOS Dečije selo Kraljevo

Zaposleni u Vipu iznenadili su decu u ovim ustanovama poklonima, a sreća i zadovoljstvo koju su im prenela njihova nasmejana lica bila su najlepši znak zahvalnosti i poruka njima i njihovoj deci koliko je lepo i važno da delimo sa drugima.

U narednom periodu „Nesebična knjiga“ i njeni junaci obradovaće decu u svim državnim vrtićima u Srbiji.

Pogledajte kako su tekle pripreme, kao i susreti dece sa „Nesebičnom knjigom“ i njenim poklonima:

(PR)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije