NjIMA prevara nikada ne pada na pamet.


I dok postoji veliki broj muškaraca koji ne mogu odoleti iskušenju treće osobe dok su u vezi, ovim znakovima zodijaka to ne predstavlja problem. Oni u vezu ulaze s osobom koju smatraju svojom srodnom dušom, stoga im druge žene nisu potrebne.


Ovo su tri najvernija horoskopska znaka.


OVAN


Kada traže partnerku, Ovnovi traže osobu s kojom će se povezati na duhovnom nivou. Oni su izuzetno odani i isto to očekuju za uzvrat. Ovnove mnogi često nazivaju velikim džentlmenima, jer svoje partnerke drže kao kap vode na dlanu.

JARAC


Jarčevima je vernost najvažniji segment veze. Ako osete bilo kakav poriv za nekom trećom osobom dok su u vezi, vrlo ozbiljno preispitaju vole li svoju partnerku istinski jer se, po njihovom mišljenju, to ne sme događati. Vrlo retko se događa da Jarac prevari svoju partnerku. Oni će radije prekinuti vezu nego u tajnosti živeti poligamno.


BIK


Bikovi su jako ozbiljni kada su veze u pitanju. Nikada se u njih ne upuštaju olako, a kada jednom upoznaju svoju idealnu partnerku, učiniće sve da je zadrže. Za njih je prevara nešto najgore što se može učiniti osobi koju vole, zato na nju i ne pomišljaju. Takođe, poprilično su zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihovi partneri, pa će i njih braniti od "pogleda sa strane".

(index.hr)