Šta prećutkuju muškarci?

Z.O.J.

utorak, 23. 06. 2020. u 17:20

Шта прећуткују мушкарци?

Depositphotos

Psiholozi ukazuju na muške najosetljivije tačke koje kriju kao zmija noge, a nikada ne bi priznali da im smetaju

Iako su uvek otvoreni za odgovore na brojna pitanja, muškarci neke stvari uspevaju da zadrže samo za sebe. Strogo paze da o nekim temama nikada ne govore. Psiholozi ukazuju na muške najosetljivije tačke koje kriju kao zmija noge, a nikada ne bi priznali da im smetaju.

* Ukoliko su emancipovani, uvek se izjašnjavaju da su za jednakost polova. U praksi to, međutim, izgleda potpuno drugačije. Ako njihova supruga ili devojka zarađuje više, osećaju se uznemireno i inferiorno. Zbog umišljene "ugroženosti", ovakve veze završavaju krahom, a da muškarac ni tada nije spreman iskreno da prizna zbog čega je došlo do brodoloma.

* Poput žena, i muškarci kriju svoje nedostatke. Iako bi trebalo da budu sigurni u svoj izgled čak i kada on nije savršen, u realnom životu nije tako. Za muško samopouzdanje, raspoloženje i osećaj da mogu da osvoje svet, dovoljan je iskren kompliment partnerke. Te rečenice su bolja potvrda njihovog izgleda nego odraz u ogledalu.

* Mada to nerado priznaju, muškarci vole kada u upoznavanju i slanju emotivnih iskrica žena preuzima inicijativu. Uglavnom razmišljaju kako moraju da rade "sav posao", dok žena ostaje pasivna. Držeći se slogana da ustvari žena uvek bira, plaše se da ne budu odbijeni, jer takvu vrstu poraza sebi teško praštaju.

* I muškarci imaju svoj savršen seksi scenario. Partnerki ga nikad ne bi otkrili, jer je daleko ekstremniji i eksplicitniji nego što to ume da smisli ženski mozak. O njemu će, možda, progovoriti ako partnerka bude dovoljno taktična, pa je pusti u svoj seksualni svet fantazija.

Komentari (1)

stanoje

24.06.2020. 01:52

Priroda je uredila stvari tako da zensko uvek bira, a od muskarca se ocekuje da ima neki fantastican prilaz i osvoji je nikad vidjenim gestovima, sto je malo nerealno. Sto se visine plate tice, tvrdim da to vrlo cesto smeta vise zenama nego muskarcima, odnosno ove razviju osecaj da njihov dragi nije dovoljno dobar tj. ne moze da ih isprati, kako to one vole da kazu. Ego je gadna stvar a zene, gle cuda, nisu uopste imune na njegove zamke.