BIORATOVANJE

Dragan Vujičić

14. 03. 2022. u 09:45

SRAMOTA - u ovu reč od sedam slova staje sadržaj svega onoga što se trenutno događa na tzv. demokratskom zapadu, a vezano je za biolaboratorije otkrivene u Ukrajini.

БИОРАТОВАЊЕ

Novosti

Na sva usta se govori da su na teritoriji jedne slovenske zemlje od Amerikanaca finansirane laboratorije prikupljale DNK drugog naroda u "naučne svrhe".

Smokvin list prikrivanja i manipulacije preko užasnog otkrića pokušala je da "obuče" SZO kada je naknadno "preporučila Ukrajincima da unište sve što su od 2015. u laboratorijama radili u naučne svrhe". U saopštenju SZO, svih 30 laboratorija proglašeno je kao javnozdravstveno. Dakle, ženevski doktori tvrde da je Pentagon investirao iz "filantropije".

A nije. Istina je užasna i vrišti do neba.

Igor Kirilov, načelnik ABH ruskih oružanih snaga, saopštio je da su pronašli 30 laboratorija u Ukrajini, koje se verovatno koriste za razvoj biološkog oružja.

Ove vesti sa terena su preko "fakt čekera" označene kao ruska propaganda, baš kao i reči Žao Liđijana, portparola Ministarstva spoljnih poslova Kine, koji je zatražio od Amerike da objasni šta tačno radi u 336 biolaboratorija u 30 zemalja sveta. Istog dana, 8. marta, kada je kineski zvaničnik optužen da širi "teorije zavere u medijima", u Senatu SAD Viktorija Nuland je kazala: "Da, mi to radimo!"

Sednica SB UN o biološkoj pretnji Rusiji izgledala je kao minhenska pivnica. Zapadne diplomate u ekstatičnom zanosu "mahale" su saopštenjem SZO. Mejnstrim mediji su uglavnom ignorisali događaj, više se baveći vešću da je Fondacija Bila Gejtsa na Floridi i u Kaliforniji pustila genetski modifikovanog komarca da "potamani" štetnog, domicilnog.

Da, u ruskom saopštenju pominje se i modifikovanje komaraca u kijevskoj laboratoriji da se potamani dnjeparski komarac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!