NEVENA ĐURIĆ: Tepić čim progovori izusti laž i gadosti

Novosti online

04. 11. 2023. u 15:47

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Nevena Đurić o novim političkim „mudrostima“ Marinike Tepić.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Тепић чим проговори изусти лаж и гадости

Foto: SNS

Đilasova miljenica Marinka Tepić - čuvena po tome što čim progovori izusti laž i gadosti veću i besmisleniju od svake prethodne, ali i po tome što je rekorder po broju političkih stranaka koje je promenila danas je briljirala sa novim "mudrostima".

Koliko li je bila velika panika koja je vladala u njenoj glavi svaki put kada je brže bolje hrlila ka drugim političkim opcijama? Kolika je njena žeđ za novcem kada je glavom bez obzira ostavljala svoje stranačke saborce i jurišala ka drugim?

Danas se tajkun krije iza njenog i imena sedžikese iz Trstenika, svestan da je zbog svojih lopovskih poduhvata nadaleko omražen.

Kada već govori o "normalnosti" misli li na to što je našem, srpskom narodu htela da utisne žig - genocidan narod?

Je'l "normalnost" to što je besomučno lagala o drogiranim kokoškama na farmi u Moroviću?

Je'l se "normalnost" koju nudi zasniva na zahtevima kojekakvim narko dilerima da se ljudi, po nju nepodobni, isele - poput novinara iz Pančeva?

Je'l "normalnost" koju nudi ona i njeni stranački drugari one divljačke i siledžijske scene iz Narodne skupštine Republike Srbije?

"Normalnost" koju oni koriste u svom pohodu na vlast za građane Srbije je sve - osim normalnog! Većinska, pristojna Srbija se nad njenim i gadostima njenih saboraca zgražava!

Kad govori na temu "korupcije i siromaštva" ključna i neosporna činjenica - kao pokrajinska sekretarka otimala je novac naših građana, bogatila se dok je naš narod bivao sve siromašniji! Tako se ona odnosi i prema korupciji koja joj nije ni malo strana, a i prema životnom standardu naših građana koji je - ni najmanje ne interesuje!

Nema nikakve dileme da je Srbija završila sa takvim ništarijama koje su je vodile u propast i ambis. Jednom, još pre 11 godina, ali za sva vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)