ONI SU UZ VUČIĆA: Pogledajte koje javne ličnosti su do sada podržale lidera SNS-a za predsednika Srbije (FOTO)

Novosti online

30. 03. 2022. u 16:01 >> 18:27

JAVNE ličnosti danas su izašle zvanično sa podrškom Aleksandru Vučiću, lideru Srpske napredne stranke, za predstojeće izbore. Više od 1000 profesora, akademika, pisaca, reditelja i sportista pružili su mu podršku.

ОНИ СУ УЗ ВУЧИЋА: Погледајте које јавне личности су до сада подржале лидера СНС-а за председника Србије (ФОТО)

Foto: AP/Novosti

Tako su uz Vučića stali najbolji srpski košarkaši Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Vasilije Vasa Micić, kao i legendarni Željko Rebrača.

Foto: AP/Novosti

Legende srpske košarke Radmilo Mišović i Zoran Moka Slavnić, kao i čuvena rukometašica Svetlana Ceca Kitić podržali su kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Foto: N.P./Ž.K.

Vučića su podržali i Asmir Kolašinac, bacač kugle i osvajač tri evropske medalje,

teniski trener Bogdan Obradović, rukometaš Vladimir Mandić, MMA borac Aleksandar Stojičić, paraolimpijka i osvajačica bronzane medalje u taekvondu Violeta Todorov, reprezentativka Srbije u boksu Aleksandra Rapaić, ali i Almir Memić, reprezentativac Srbije u boksu.

Milena Delić, legendarna srpska rukometašica i rukometašica Jelena Lavko dale su javnu podršku lideru SNS-a Aleksandru Vučiću za predstojeće predsedničke izbore, saznaju Novosti.

Foto: Novosti

Kako Novosti saznaju, podršku lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću za predsedničke izbore dali su bivši košarkaš Dejan Tomašević i košarkaš Nikola Jovanović.

FOTO: KSS

Među velikim imenima nalazi se i fudbaler i doskorašnji srpski reprezentativac Duško Tošić.

Foto: N. Skenderija

Odbojkaški trener Zoran Gajić, osvajač zlatne olimpijske medalje, i odbojkaš Đula Mešter snažno su podržali politiku Aleksandra Vučića.

FOTO: Zoran Gajić

Veliki golman Ivica Kralj pridružio se dugačkoj listi javnih ličnosti koje su uz aktuelnog predsednika. Među njima su i košarkaški trener Dragan Jakovljević, MMA šampion Dragan Tešanović i fudbaler Dragan Mrđa.

FOTO: Arhiva novosti

Podršku predsedniku su pružili i Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Lukić, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: I. Marinković/N. Skenderija/K. Mihajlović/P. Milošević

Među estradnim umetnicima koji su podržali Vučića su se našli i Katarina Grujić-Gobeljić, Aleksandar Cvetković iz "Tropiko benda", Dado Polumenta, kao i Marina Visković.

Akademici SANU Vladimir Kanjuh, Ljubiša Rakić, Bela Balint, Svetislav Božić i Jovan Hadži Đokić podržali su lidera SNS-a Aleksandra Vučića za predstojeće predsedničke izbore.

Arhiva "Novosti"

Srpski genije iz Kragujevca Vladimir Cmiljanović, koji u svetu razvija vakcinu druge generacije protiv kovida, takozvanu "raketnu vakcinu", dolazi u Srbiju specijalno da bi podržao predsednika Aleksandra Vučića i listu Srpske napredne stranke na izborima u nedelju, 3. aprila.

Foto: Printskrin

Spisateljica Ljiljana Habjanović Đurović na predstojećim izborima podržaće listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve". Ona je u izjavi za "Novosti" objasnila zašto podržava Vučića.

Foto N. M.

Pozorišni reditelj Ljubiša Ristić podržao je kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Foto Z. Jovanović

Među poznatim glumcima koji su podržali lidera SNS-a su Saša Joksimović, Zlatan Vidović, Lidija Vukićević, Nebojša Kundačina i Rastko Janković.

Foto: Novosti

Takođe, podršku Vučiću pružio je režiser, scenarista i producent Predrag Gaga Antonijević.

Foto P. Milošević

Glumica Radmila Živković, legendarna po ulozi gospođe ministarke, nosilac najvećih glumačkih nagrada, podržala je predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: Printskrin

Pevači Saša Matić i Željko Samardžić podržali su kandidaturu lidera SNS-a Aleksandra Vučića za predstojeće predsedničke izbore.

Foto: V. Danilov/P. Milošević

Među pevačima i pevačicama koji su podržali politiku mira i stabilnosti su i Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Lukić, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: I. Marinković/N. Skenderija/K. Mihajlović/P. Milošević

Maestro Petar Marić, osmostruki svetski šampion u klasičnoj, virtuoznoj i elektronskoj harmonici, podržao je Aleksandra Vučića za predsednika Srbije na predstojećim izborima 3. aprila.

Foto: Printskrin

 

Pevač Nikola Rokvić, govoreći o najtežim trenucima u životu, objasnio je zbog čega je podržao Vučića.

Foto ATA Images

Ilda Šaulić, ćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića, emotivnim rečima se obratila i pružila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao što je i on njenoj porodici kada im je bilo najteže.

Foto "Instagram"/ildasaulic

Takođe, Vučića su podržali pevači Oliver Mandić i Aca Lukas.

Foto: Z.Jovanović

Jedna od njih je i pevačica Goga Sekulić, koja je na svom Instagram storiju obožavaocima i pratiocima jasno dala do znanja da Vučić može očekivati i njenu podršku.

Foto: ATA images

I pevačica Milica Pavlović pružila je podršku lideru SNS-a Aleksandru Vučiću.

Foto: Printsreen

Poznati srpski influenser Milovan Stijović javno je podržao kandidaturu lidera SNS-a Aleksandra Vučića za predstojeće predsedničke izbore.

Foto: Printskrin

Vučića su podržali i advokat Goran Petronijević, dobitnik NIN-ove nagrade Aleksandar Gatalica, pisac Dragoslav Bokan, kao i reditelj i scenarista prvog igranog filma o zločinačkoj akciji "Oluja" Miloš Radunović.

Foto: N. Skenderija/Z. Jovanović/Z. Knežević

 

Poznati fudbalski trener i bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Lalatović, istakao je da će kao savestan građanin izaći na predstojeće izbore i da će glasati za još bolju Srbiju, a ona je, po njegovim rečima, moguća samo sa aktuelnim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Foto ATA Images

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati