ODJEKNULA SU DVA PUCNJA, POLICIJA ODMAH ULETELA: Svi detalji samoubistva Marjana iz Vranja - žena primetila da nešto sa šupom nije u redu

J. Stojković

22. 02. 2021. u 18:37

ОДЈЕКНУЛА СУ ДВА ПУЦЊА, ПОЛИЦИЈА ОДМАХ УЛЕТЕЛА: Сви детаљи самоубиства Марјана из Врања - жена приметила да нешто са шупом није у реду

Foto: J. Stojković/Facebook

VELIKI broj ljudi okupio se u Ulici Ive Andrića u blizini groblja u Vranju. Kao bomba je odjeknula vest da je ubica Marjan S. mrtav.

Građani su bili uplašeni nakon dolaska brojnih policijskih snaga, kada su odjeknula dva pucnja.

Žena u čijem dvorištu je ubica pronađen, u suzama je ispričala za "Novosti" agoniju u kojoj se našla, kada je vraćajući se sa posla prosto primetila da nešto sa šupom nije u redu.

Ona sumnja da je ubica i prethodnu noć proveo skrivajući se u toj šupi, ali ne može to sa sigurnošću da tvrdi.

Foto: J. Stojković

- Brzinom svetlosti je policija bila u našem dvorištu. Jedino što sam u tom trenutku mogla da uradim je da pozovem direktorku škole i da joj tražim da mi decu ne pušta kući. A onda se sve desilo kao u filmu - završava naša vidno uznemirena sagovornica.

Policija je sa lica mesta sklonila sva vozila i građane, i očekuje se da svakog trenutka počne uviđaj, ali više njih je potvrdilo da je ovo kraj gotovo trodnevne agonije, koliko se neprestano tragalo za ubicom dvadesetsedmogodišnje Sare Asanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)