UHAPŠENE DVE OSOBE ZBOG KRVAVOG SUKOBA U STARČEVU: Obračun počeo u kući policija blokirala prilaz

Novosti online

28. 01. 2021. u 12:36

DVE osobe uhapšene su oko 12 sati danas u Starčevu zbog sumnje da su povezane sa ubistvom navijača Timotije Stojanović (24) iz ovog mesta kod Pančeva.

УХАПШЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ ЗБОГ КРВАВОГ СУКОБА У СТАРЧЕВУ: Обрачун почео у кући полиција блокирала прилаз

Foto: Z. Jovanović

Kako se saznaje, policija je celo jutro u ulici u kojoj se noćas dogodio oružani obračun u kom je navijač FK "Partizan" Timotije Stojanović ranjen u stomak, a mladić koji je pucao je udaren automobilom. Šta se tačno dogodilo za sada nije poznato, ali muškarac M. M. je ranjenog Stojanovića odvezao do pančevačkog doma zdravlja i ostavio ga ispred ulaza. Stojanović je ubrzo prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Obračun se dogodio na travnjaku ispred jedne kuće u Starčevu, te se sumnja da je obračun počeo u jednoj od kuća u ovoj ulici. Policija je blokirala prilaz ovoj ulici i celo jutro razgovara sa meštanima. Oko 12 sati iz jedne od kuća dva muškarca izvedena su sa lisicama na rukama i odvezena policijskim automobilom.

MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u narko-obračunu, a ne navijačkom i da su dva napadača identifikovana i da se za njima intenzivno traga.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja