NEMANJU UBIO PRIJATELJ? Novi detalji krvavog obračuna koji je potresao Srbiju, mladić optužen za ubistvo i dalje u bolnici!

J. ĆOSIN

06. 01. 2021. u 13:12

VIŠE javno tužilaštvo u Nišu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog M.T. iz Zaplanjske Toponice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo iz čl. 113 Krivičnog zakonika.

НЕМАЊУ УБИО ПРИЈАТЕЉ? Нови детаљи крвавог обрачуна који је потресао Србију, младић оптужен за убиство и даље у болници!

Foto: Printskrin

Takođe, Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora protiv okrivljenog, radi sprečavanja da utiče na svedoke, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Podsetimo, Nemanja A. star 18 godina ubijen je 26. decembra oko šest sati u selu Zaplanjska Toponica u opštini Gadžin Han.

Policija je tada tražila napadače, ali nije uspela da ih pronađe.

- Otac mu je bio do prodavnice da kupi hleb. Žao mi je, nastradili momak je bio fin, uvek se javljao kada bi prošao ulicom. Žao mi je što se to dogodilo. Momak koji ga je navodno ubo, ima još šestoricu braće. Spletom okolnosti, ja sam im dao imena. Njihov otac je ostao siroče jer je i njihov deda bio ubijen. Žao mi je što sam mu dao ime, a on da uradi tako nešto. Za tog momka koji ga je navodno ubo nožem sam čuo da je sklon da koristi narkotike - izjavio je ,,Novostima" komšija nesrećnog momka.

On je rekao da takvih ubistava do sada nije tako zabeleženo i da je tragedija i to što se pojavila priča da u selu ima droge.

Kako smo tada pisali, Nemanja i njegov prijatelj M.T. su se posvađali, a nakon toga je došlo i do krvavog obračuna noževima, nakon koga je mladić nažalost stradao.

Otac M.T. ranije je rekao da su Nemanja i M.T. bili u dobrim odnosima i da nikakve svađe nije bilo do sada.

Podsetimo, tada je i, sada optuženi, M.T. bio ranjen i završio u bolnici.

Kako saznajemo, M.T. je skinut sa respiratora i oporavlja se.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri