DETALJI KRVAVE TUČE NA KOPAONIKU: U obračunu učestvovao i rođak Željka Keruma, razbijenih glava prebačeni u Klinički centar

Novosti online

02. 01. 2021. u 11:36

U JEDNOM hotelu na Kopaoniku u petak uveče došlo je do tuče u kojoj su učestvovala tri crnogorska državljanina, a više osoba je povređeno.

ДЕТАЉИ КРВАВЕ ТУЧЕ НА КОПАОНИКУ: У обрачуну учествовао и рођак Жељка Керума, разбијених глава пребачени у Клинички центар

Novosti

U obračunu je prema nezvaničnim informacijama učestvovao i Josip Kerum (30), rođak poznatog hrvatskog političara i biznismena, između ostalog i bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma.

Njegovo društvo se potuklo sa grupom državljana Crne Gore. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo učestvovanje u tuči, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški uhapsili su državljanina Crne Gore S.K.(38), saopštila je u Policijska uprava Kraljevo.

Josip Kerum je inače dobro poznat hrvatskoj policiji. Kod njega su 2016. godine pronašli čitav arsenal oružja nakon čega je 2019. osuđen na godinu dana zatvora. U kući na Čiovu tada je krio 11 automatskih i dve poluautomatske puške, zatim 10 pištolja i dva revolvera uz više od 13.000 metaka.

U trenutku izricanje presude već je bio iza rešetaka nakon presude zbog 15 kilograma marihuane koji su nađeni u “audiju” kojim je upravljao.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)