KAČILA UKRASE I PALA SA PROZORA: Evo u kakvom je stanju devojčica (12) iz Kragujevca (FOTO)

M.L.

14. 12. 2020. u 15:31

DVANAESTOGODIŠNjA devojčica preživela je pad sa četvrtog sprata stambene zgrade u naselju Stanovo u Kragujevcu. Ona je zbrinuta u kragujevačkom Kliničkom centru , smeštena je na odeljenje intenzivne nege i nalazi se van životne opasnosti.

КАЧИЛА УКРАСЕ И ПАЛА СА ПРОЗОРА: Ево у каквом је стању девојчица (12) из Крагујевца (ФОТО)

Foto: M.Luković

Kako kažu lekari, dete ima ortopedske povrede,pod stalnim je nadzorom medicinskog osoblja i prema trenutnom stanju nije životno ugroženo.

- U toku su i druge dijagnostičke pretrage, prati se stanje unutrašnjih organa i mekih tkiva, kažu u ovdašnjem Kliničkom centru.

Kako saznajemo u ovom naselju, devojčica je sinoć, oko 20 časova i trideset minuta, pala sa prozora svog stana na četvrtom spratu zgrade u Ulici Ljubiše Bogdanovića u kragujevačkom naselju Stanovo.U stanu živi sa roditeljima i mlađom sestrom.

Foto: M.Luković

 

Prema nekim nezvaničnim informacijama,koje su preneli pojedini mediji, devojčica je ,navodno, iskočila kroz prozor kada je čula da su roditelji proveravali njene ocene u elektronskom dnevniku.Oni koji bolje poznaju ovu porodicu,pak, pričaju da je dete najverovatnije palo sa prozora dok je pokušavalo da okači novogodišnje ukrase.

-Hvala Bogu da je preživela. Nadamo se da će i nadalje sa njom sve biti u redu i to je najvažnije, pričaju stanari zgrada u Ulici Ljubiše Bogdanovića.

Komšije kažu da čim su čuli da je dete palo sa prozora odmah potrčali da pomognu.

-Jedan od komšija je odmah svojim automobilom pošao da dete odveze do bolnice. Otac ju je u naručju doneo do automobila,ispričao nam je Ljubomir Mutavdžić, jedan od komšija.

On priča da ih dobro poznaje i da je to dobra porodica.Kaže da je dete ,srećom, palo na meko tlo, gde su travnjak i cveće ispred zgrade.

Najbitnije je, kaže, da devojčica bude dobro i da se što pre oporavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)