UŽAS NA VOŽDOVCU: Nebojšu mrtvog pronašla majka u sedećem položaju - na licu mesta vojna policija

Š. MAROVIĆ

25. 11. 2020. u 16:19 >> 20:56

NEBOJŠA K. (44) pronađen je u sredu mrtav u svom stanu oko 14 sati u Ulici Milana Raspopovića u beogradskoj opštini Voždovac.

УЖАС НА ВОЖДОВЦУ: Небојшу мртвог пронашла мајка у седећем положају - на лицу места војна полиција

Foto: Š..

Prema nezvaničnim informacijama, beživotno telo je zatekla majka nesrećnog čoveka, koji je na glavi imao vidljive povrede, a bilo je i krvi po podu i zidu stana. Zasada se ne zna uzrok smrti.

Kako smo saznali, komšije nisu ništa neobično primetile i nisu čule da se u stanu nešto dešava. Nebojšino telo nađeno je na stolici u dnevnom boravku, umotano u beli čaršav, a još nije utvrđeno da li ga je neko napao ili se sam povredio i preminuo. Kada su lekari Hitne pomoći došli po pozivu, mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

- Majka od šoka nije mogla da se seti da li je stan prilikom njenog dolaska bio zaključan ili otključan - kaže, za "Novosti", izvor iz istrage. - Sin joj se od juče ujutro nije javljao na telefon. Kada su se poslednji put čuli, rekao joj je da se ne oseća dobro, pa je došla da proveri šta se dešava. Otežavajuća okolnost prilikom istrage i rasvetljavanja ovog slučaja biće i to što zgrada nema video-nadzor, pa se ne može utvrditi da li je neko tokom dana dolazio u stan na četvrtom spratu. U delu gde je pronađeno telo bilo je krvi po podu.

Reporteri "Novosti" u sredu su na mestu nesreće zatekli nekoliko policijskih vozila, kao i komšije koje su sa nevericom posmatrale ulaz u zgradu.

- Nebojša se ovde doselio pre oko godinu dana i živeo je sam, jer su ga posle razvoda napustili žena i deca - priča jedan od žitelja naselja.

- Iako sam ga površno poznavao, uvek se kulturno javljao. Nisam primetio da se nekada iz njegovog stana čulo nešta neobično.

Oko 15 časova pristigli su pripadnici Vojne policije i blokirali sve prilaze zgradi. Kako smo saznali, Nebojša je radio pri Ministarstvu odbrane, u civilnoj službi.

OBDUKCIJA

KAO jedan od zanimljivih detalja je činjenica da je telo čoveka zatečeno u sedećem položaju, a ne na podu. Pored stolice, prema nezvaničnim informacijama, nije pronađeno vatreno oružje, već samo čaša i flaša, a i dalje je nepoznato kako je zadobio povrede po glavi. Telo je poslato na obdukciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu