NAŠA LjUBAV JE JAČA I OD SMRTI: Osvanule potresne čitulje - najbliži se opraštaju od Aleksandra Šarca (FOTO)

Novosti onlajn

28. 10. 2020. u 11:10

НАША ЉУБАВ ЈЕ ЈАЧА И ОД СМРТИ: Освануле потресне читуље - најближи се опраштају од Александра Шарца (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva/Printscreen

U DANAŠNjIM dnevnim novinama pojavilo se više čitulja za nedavno preminulog Aleksandra Šarca.

Čitulje za Šarca su dali mnogi, počevši od najuže porodice, majke, supruge sa sinom, preko tašte i prijatelja.

Foto V. N.

- Mi smo mnogo ponosni tobom, tvojom ljubavlju koju si nam neizmerno pokazivao. Naša ljubav je jača i od smrti. Zauvek ćeš ostati u našim srcima i znamo da si i sada tu s nama - potresne su reči kojima su se od ubijenog Šarca oprostili supruga i sin.

Foto V. N.

- Voljeni naš, sunce žarko, uzdaniče i zaštitniče svoje porodice, znamo da brineš za nas iz raja, kao što ćemo i mi brinuti za tebe i tvoj nasmejani lik večno nositi u srcu, duši i mislima - stoji u čitulji koju je dala najbliža porodica.

Foto V. N.

Podsetimo, Aleksandar Šarac preminuo je u ponedeljak u Urgentnom centru. Šarac je bio je smešten u jedinici Intenzivne nege i, zbog dva zaostala metka u glavi, njegova operacija se odlagala dok mu se stanje ne stabilizuje. Međutim, se mu stanje naglo pogoršalo i preminuo je.

Na Aleksandra je pucano prošle subote u garaži Tržnog centra Ušće. Osumnjičeni je prišao sa leđa Šarcu i iz pištolja "bereta", kalibra 7,65 milimetara sa prigušivačem, ispalio mu dva hica u predelu glave. On je identifikovan na osnovu snimaka sigurnosnih kamera i potraga za njim je i dalje u toku.

Foto Printskrin

Ubica Aleksandra Šarca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)