"ISPALIO JE RAFAL!" Gosti slavlja kod Malog Zvornika ispričali za "Novosti" detalje pucnjave

V. Mitrić

25. 10. 2020. u 11:26

ZORAN Obradović, viši javni tužilac u Šapcu potvrdio je,za „Novosti“ da je u subotu, iza ponoći, došlo do pucnjave, na veselju u selu Radalj, kod Malog Zvornika, u kojoj je jedna osoba povređena i zbrinuta u Opštoj bolnici u Loznici.

ИСПАЛИО ЈЕ РАФАЛ! Гости славља код Малог Зворника испричали за Новости детаље пуцњаве

Foto: Depozit

Tužilaštvo nema drugih podataka, „jer će to biti moguće, tek posle uviđaja“. Ne zna se ni identitet onog ko je pucao, a nema zvaničnih informacija iz kog oružja je, iz zašto, otvorio vatru.

Kako „Novosti“ saznaju,incident se dogodio u porodici domaćina M.L.iz Radalja,koji je pravioslavlje povodom punoletstva sina B.L. Sve je, prema našim saznanjima bilo u najboljem redu do oko 1,45 časova iza ponoći.

- Ostalo je nekoliko gostiju i muzika,kada je,odjednom,u dvorište ušao nepoznati muškarac i otvorio vatru iz automatske puške - kaže nam jedan od gostiju.

- Ispalio je rafal,ne znam tačno koliko je metaka ispalio, a jedan od metaka pogodio je Veljka A.(31) iz Radaljske Banje. Odmah se videlo da je prostrelna rana i odvezen je u Opštu bolnicu u Loznicu, koji je bio gost na inače, do tada, prijatnom i lepom slavlju.Čovek koji je pucao, posle ispaljenog rafala,izašao je iz dvorišta, seo u kola i otišao je u nepoznatom pravcu. Nismo čak uspeli da vidimo koja je kola vozio. Niko ga ne zna niti je bio pozvan na slavlje.

Za goste slavlja je enigma zašto je neznanac došao i zašto je otvorio vatru. Da li je baš ciljao ranjenog ili je na meti, možda, bio neko drugi koga je promašio, ili je u pitanju čista obest.

- Pacijent je primljen u našu ustanovu okotri časa posle ponoći - kaže Dragana Mitrović, portparol Opšte bolnice u Loznici.

- Primljen je na Ortopedskom odeljenju sa prostrelnom ranom natkolenice. Operisan  je, po prijemu. Stabilan je i životno nije ugrožen.

Policija iz  Malog Zvornika traga za akterom tog incidenta, koji je kvalifikovan kao pokušaj teškog ubistva i nelegalno nošenje oružja. Nezvanično se priča da se, navodno, iza puvnjave,i dalje, krije meštanin sela Trešnjice, kod Malog Zvornika...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!