POLICIJA ZNA KO JE PUCAO NA ŠARCA: Identifikovan osumnjičeni za pokušaj ubistva u Ušću - zašto je egzekutor izabrao baš ovo mesto?

E. H.

20. 10. 2020. u 21:31

ПОЛИЦИЈА ЗНА КО ЈЕ ПУЦАО НА ШАРЦА: Идентификован осумњичени за покушај убиства у Ушћу - зашто је егзекутор изабрао баш ово место?

Foto: Novosti

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su L. I. (23), koji se sumnjiči da je 17. oktobra u Tržnom centru "Ušće" u Novom Beogradu pokušao da ubije Aleksandra Šarca (35).

Sumnja se da je L. I. u podzemnoj garaži prišao sa leđa Šarcu i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu, nanevši mu teške telesne povrede. Kako je saopšteno, policija intenzivno traga za osumnjičenim.

Šarac je upucan dok se približavao svom vozilu koje je bilo parkirano u garaži "Ušća".

DOKAZ Snimak  navodnog napadača, Foto Printskrin

U trenutku kada je Šarac pao, ubica je pobegao sa lica mesta. Navodno je ubica na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku na licu, a mediji su objavili čak i snimak na kojem se vidi osumnjičeni, koji je bežeći odbacio pištolj na izlazu iz garaže. Na lice mesta su brzo stigli policija i Služba hitne pomoći, koja je zbrinula povređenog Šarca i prevezla ga u Urgentni centar gde se i dalje nalazi u teškom stanju.

Šarac je u subotu u tržni centar došao blindiranim crnim "mercedesom" i na sebi je imao pancir. Parkirao ga je na A00 nivou, i to na mestu koje je označeno da ga koriste samo invalidi.

Uviđaj Policija na mestu gde je upucan Aleksandar Šarac, Foto: Printscreen

Verovatno je izabrao baš to mesto, jer je ono samo desetak metara udaljeno od ulaza u "Ušće", što znači da je vodio računa o svojoj bezbednosti i da mnogo ne pešači između drugih vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)