NISAM IMAO PRILIKU DA SE OPROSTIM OD SINA: Ispovest oca ubijenog Crnogorca u NJujorku

E. H.

08. 08. 2020. u 09:00

U PUCNjAVI u Kvinsu u Njujorku u četvrtak oko 4.30 ubijen je Sanel Musić (21), poreklom iz Crne Gore, dok je njegov prijatelj (19) teško ranjen.

НИСАМ ИМАО ПРИЛИКУ ДА СЕ ОПРОСТИМ ОД СИНА: Исповест оца убијеног Црногорца у Њујорку

Foto privatna arhiva

Prema pisanju "Njujork posta", Musić je sedeo u automobilu, dok je Lješnjanin stajao ispred vozila na uglu 91. ulice i 85. avenije, kada je zasad nepoznata osoba u njih pucala iz tamnog "sedana".

Od zadobijenih povreda u glavu i trup, Musić je preminuo sat i po nakon prijema u bolnicu. Njegov prijatelj ranjen je u ruku, a zbog obilnog krvarenja, kako prenose američki mediji, nalazi se u životnoj opasnosti. Policija ispituje motive ovog napada.

Sanelov otac Orlo Musić izjavio je da se poslednji put sa sinom čuo oko 15 sati i da mu je ovaj rekao da će kasnije doći kući.

- Nisam imao priliku da se oprostim od sina, nisu mi dozvolili da ga vidim u bolnici - kazao je Orlo za "Njujork post". - Moj sin je bio neverovatan. Bio je pun potencijala, ali mu je, kao američkom građaninu, život bio bezvredan, s obzirom na to da je ubijen na ulici. Voleo je trčanje i bio je usred traženja posla. Zbog kovida čekao je da se situacija stabilizuje. Svi su šokirani. Crnu Goru smo napustili da spasemo živote, a ovde ih gubimo.

Prema onome što su objavili američki mediji, Sanel je najmlađe od petoro dece i rođen je u SAD. Njegovi roditelji u ovu zemlju su iz Crne Gore došli pre 24 godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)