DOBRA VEST ZA PENZIONERE: Vučić - Sledi značajno povećanje penzija

Novosti online

29. 08. 2020. u 09:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u jutarnjem programu "Novo jutro" gde govori o predstojećem putu u Vašingtonu, o ekonomskom uspehu Srbije i budućoj Vladi.

ДОБРА ВЕСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ: Вучић - Следи значајно повећање пензија

Foto: Instagram/budućnostsrbije

-Nikada manje nezaposlenih nismo imali u istoriji Srbije. Prvi put će Srbija biti na nivou iznad evropskog proseka po stopi nezaposlenosti i to u doba korone. To se dogodili zato što su naše mere bile dobro osmišljene i primenjene. Za to smo se borili decenijama i to danas za nas više nije problem, sa ponosom to mogu da kažem, rekao je Vučić.

- U skaldu sa svim problemima i mukama, država dobro stoji. Penzioneri će imati ne samo očuvanje penzija već i značajno povećanje penzija, to ekskluzivno saopštavam!

PREDSEDNIK O KOSOVU

Šta zavisi od nas i kako odlazimo u Ameriku, predsednik kaže da je to najkomplikovanije pitanje

-Mi smo dobili zvaničnu agendu, u kojoj postoji jedna problematična tačka, ali nisam siguran da će samo na tome da se zaustavi. Moj politički nos dobro je osećao različite zamke i iznenađenja, pa ne sumnjam da će i ovoga puta biti tako, rekao je Vučić o predstojećim pregovorima u Vašingtonu.

- To tako traje već 12 godina. Suština je da Hoti govori da ide po nezavisnost u Vašington, i govore da Vučić ide tamo da potpiše. Očekujem iznenađenje, izvinući su se američkoj delegaciji ako ga ne bude. Svi ljudi u Srbiji znaju jedina tema je da će biti u Americi međusobno priznanje - rekao je Vučić i dodaje:

- Sa prevelikim žarom govore o tome kako ništa nije tema i da Srbiji ništa dati neće. Eto ponudiće kredite, ali to nam ne treba, mi imamo sve što nam treba. Kako stvari stoje vidim da će da nas čeka mnogo problema gde će svi da završe svoje poslove na uštrb Srbije. Pod bilo kojim ucenama da se nalazimo, čuvaćemo interese Srbije, to obećavam, rekao je predesdnik Srbije. Ma koliko bilo teško i u koliko god mi bila glava na panju, mi ćemo se boriti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (54)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni