LIČNO GA POZNAJEM, ŠOKIRAN SAM INFORMACIJOM: Igor Jurić progovorio o optužbama protiv Branislava Lečića

Novosti online

22. 03. 2021. u 20:39

DIREKTOR fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić izjavio je danas da očekuje maksimalnu moguću kaznu ukoliko se ispostave kao tačne optužbe za silovanje protiv glumca Branislava Lečića, koji je jedan od ambasadora ove fondacije.

ЛИЧНО ГА ПОЗНАЈЕМ, ШОКИРАН САМ ИНФОРМАЦИЈОМ: Игор Јурић проговорио о оптужбама против Бранислава Лечића

Foto: Printscreen/K1

Jurić je, odgovarajući na poruku jedne korisnice Tvitera koja je tražila od Jurića da se izjasni ovim povodom, naveo na ovoj društvenoj mreži da je teško podneo informaciju o optužbama protiv Lečića.

- Od 2015. godine je Branislav Lečić ambasador fondacije. Lično, teško sam podneo informaciju za gospodina Lečića i samim tim što je do juče na neki način promovisao naš rad, ukoliko se optužbe ispostave kao tačne, očekujem da kazna bude maksimalna moguća - poručio je Jurić.

Jurić je za dodao da je bio šokiran kada je pročitao vest o optužbama protiv Lečića, koje je iznela glumica Danijela Štajnfeld, ali je naglasio da kao osoba koja se bori protiv nasilja nad decom i ženama ne sme da bude pristrasan i da je uvek na strani žrtve.

- Lično poznajem Branislava i zato kažem da sam šokiran zbog svega. Još uvek se nisam čuo s njim, ali smo za sada njegove ime uklonili sa sajta fondacije 'Tijane Jurić', ali bih bio najsrećniji da njegovo ime tamo i vratimo - rekao je Jurić.

On je ponovio da će, ukoliko se dokaže da je Lečić kriv, "svim srcem biti na strani žrtve".

- Naravno, u skladu s tim, opet naglašavam, ako se dokaže da je čovek kriv, očekujem maksimalno strogu kaznu. Zakon mora biti isti za sve. Mi ćemo u budućnosti povesti računa o tome ko će i da li postati naš amabsador, jer se danas nikome ne može verovati. Ja sam imao već susret s ljudima koji su bili zlostavljači, ali su na neki način želeli da se približe našoj fondaciji kako bi imali alibi - poručio je Jurić.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE ZA NADOLAZEĆE PRAZNIKE: Detaljna prognoza za prvu polovinu maja