MILOŠ VUČEVIĆ POZITIVAN NA KORONU: Evo šta je poručio gradonačelnik Novog Sada

Novosti online

08. 12. 2020. u 14:19

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОЗИТИВАН НА КОРОНУ: Ево шта је поручио градоначелник Новог Сада

Foto: N. Karlić

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević objavio je na svom Instagram nalogu da je pozitivan na virus korona.

Kako je napisao, rezultati su mu stigli danas, a testirao se čim je dobio temperaturu i osetio malaksalost, kako bi "na vreme mogao da reaguje i obavesti kontakte".

 
-Strogo sam vodio računa, poštovao sam mere, ali ova nepredvidiva bolest je iskoristila trenutak moje verovatno kratke nepažnje. Sigurno se osećam u rukama naših zdravstvenih radnika, a svima u Novom Sadu i celoj Srbiji želim da poručim da se čuvaju, poštuju mere, nose masku i sačuvaju svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih - poručio je gradonačelnik.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (131)

Bole

08.12.2020. 19:04

Želim brz oporavak gradonačelniku i povratak redovnim obavezama. Ljudi, čuvajte sebe i druge, poštujte mere i budite disciplinovani. To je jedini način.

Zlatko

08.12.2020. 22:10

Nažalost i mala nepažnja je dovoljna da se neko zarazi. Brojni poslovi, sastanci, koje je Vučević imao verovatno su doveli do male neopreznosti, a virus ne prašta. Oporaviće se on, u dobrim je rukama.

Maki

09.12.2020. 00:21

Nazalost, ovakve stvari se desavaju. Zato moramo da budemo disciplinovani, da se cuvamo i slusamo savete struke. Brz oporavak zelim gradonacelniku Vucevicu.