OVO JE PRAVA ISTINA O BROJU PREMINULIH OD KORONA VIRUSA U SRBIJI: Doktor Kon demantovao sve sumnje!

Novosti onlajn

03. 10. 2020. u 10:35

ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА О БРОЈУ ПРЕМИНУЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА У СРБИЈИ: Доктор Кон демантовао све сумње!

Foto: Printscreen

ČLAN Kriznog štaba dr Predrag Kon tokom gostovanja u emisiji "Jutro Tv Prva", odlučno je demantovao sumnje u verodostojnost izveštaja koji su prezentovani javnosti povodom epidemije korona virusa.

- U kriznom štabu smo dobijali podatke iz merodavne institucije kao što je Batut, sve smo objavljivali i nije bilo nikakvog zataškivanja podataka kako o obolelima tako i o preminulima. To je suština svega i odgovor na nečije sumnje - istakao je Kon.

Na pitanje zašto bi neko uopšte krio broj preminulih, Kon je odgovorio da nekim ljudima nešto nikako ne može da se dokaže te da on to uopšte ne razume.

- Sve smo radili transparentno, takve sumnje doživljavam kao politizaciju i na to nemam drugačiji odgovor. Ako neko sumnja u to, onda sumnja i u sve ostalo- objašnjava dr Kon napominjući da sve ovo što se radi je priprema za dolazak zime kada su moguće nove pošteškoće zbog lakšeg prenošenja virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

vozd

03.10.2020. 13:49

Ma pustite te ljude na miru !!Ma koga bre zabole , koliko i kad i gde je umrlo ljudi . Oni sto su izgubljeni oni su otisli za uvek , potrudimo se da vise ne umiru ! Pa sta mislite da drugi daju prave podatke , ha ha , nikada se neçe saznati prava cifra u celom svetu , jer svi lazu