SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO Nakon ove scene dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću

Novosti online

utorak, 15. 09. 2020. u 09:48

СВАЂА У ПРОГРАМУ УЖИВО Након ове сцене др Тиодоровић запретио: Устаћу и отићи ћу

Foto: Printskrin

NAKON što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem letovanju, agencijama i povoljnim aranžmanima čak i u septembru, u program se uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, koji je vidno uznemiren temom, prisutnima saopštio sledeće:

- Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih - rekao je on.

Iako se voditeljka branila činjenicom, da dobro raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, Tiodorović to nije prihvatio kao izgovor i zapretio:

- Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću - rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk.

- Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dan. Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas - rekao je on.

- Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo - rekao je on.

- Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali - povisio je ton.

- Mi smo na raspolaganju svakom građaninu koji se vraća, da sačuva svoju porodicu - zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Vojvoda Moracki

15.09.2020. 10:38

Od kovida je umrlo nesto vise od 900 hiljada ljudi. Na sedam milijardi (i vise) stanovnika procenat smrtnosti je 0.012 %. Apsolutno zanemariv broj u odnosu na mozdani udar, infarkt, rak. Demantujte me.

Profesor

19.09.2020. 03:04

@Vojvoda Moracki - Posledice koje virus ostavlja na organizam...Smrtnost nije toliko vazna u odnosu na stetu koju virus pravi coveku...

Rada

16.09.2020. 13:33

Ajde vise dosta ! Ne smemo da disemo, ne smemo da se druzimo,samo nesto moramo! To je zivot dostojan coveka,deca od tri godine sa maskom koje ne stite ni od cega!!!??? Sto rece neko,vise ljudi svakog dana umre od svih drugih bolesti nego sto sto je do sada u rlo od tog virusa! Strah je najgora bolest!