EPIDEMIJA U BRANIČEVSKOM OKRUGU: Broj zaraženih koronom popeo se na 263, ajviše obolelih je u Požarevcu

D.N.

20. 07. 2020. u 11:50

NA području Braničevskog okruga obolelo je još 17 ljudi, među kojima su i četiri zdravstvena radnika i jedan pripadnik MUP-a. Zajedno sa novoobolelima, ukupan broj zaraženih u ovom okrugu, od početka epidemije, iznosi 263.

ЕПИДЕМИЈА У БРАНИЧЕВСКОМ ОКРУГУ: Број заражених короном попео се на 263, ајвише оболелих је у Пожаревцу

Foto: D.Novković

Od toga, najviše ih je u Požarevcu, ukupno 198. Na drugom mestu po broju obolelih je opština Petrovac na Mlavi, u kojoj je registrovano 36 slučajeva zaraze.

Iz petrovačke Opštinske uprave saopštili su da je u dvonedeljnoj samoizolaciji i predsednik opštine, Duško Nedinić, jer je kod jednog od članova njegove porodice ustanovljeno prisustvo virusa Kovid 19. Do isteka samoizolacije, on će svoje dužnosti obavljati od kuće. U opštini Veliko Gradište obolelih je 10, u Žabarima osam, u Malom Crniću pet, Žagubici četiri i Golupcu jedan.

Registrovano je i prvo obolelo lice u opštini Kučevo, koja je mesecima odolevala zarazi. Zbog povećanja broja obolelih u celoj Srbiji, propisane su nove zaštitne mere, koje će u Požarevcu sprovoditi komunalna policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)