PONUDE ZA POSAO STIŽU I TOKOM STUDIJA: Tehnološko-metalurški fakultet - fakultet sa dugom i bogatom tradicijom

Lj. B.

26. 05. 2021. u 16:20

TEHNOLOŠKO-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu je renomirana visokoobrazovna i naučnoistraživačka ustanova iz oblasti hemijskih tehnologija i metalurgije, koja ima svetski priznate naučne, stručne i pedagoške rezultate.

ПОНУДЕ ЗА ПОСАО СТИЖУ И ТОКОМ СТУДИЈА: Технолошко-металуршки факултет - факултет са дугом и богатом традицијом

Foto Arhiva

Fakultet je poseban ugled u svetu izgradio učešćem na mnogim međunarodnim projektima iz oblasti savremenih funkcionalnih materijala, nanotehnologija, obnovljivih izvora energije, biohemijskog inženjerstva i biotehnologije i inženjerstva zaštite životne sredine.

Rezultat dugogodišnje međunarodne saradnje je i razmena studenata sa uglednim naučnoistraživačkim ustanovama kao što su Harvard, Stanford, Kembridž, Kolumbija, MIT, Berkli, ETH itd. Studenti dobijaju ponude za posao već tokom studija u oblastima proizvodnje, razvoja proizvoda i tehnologija, kontrole kvaliteta i menadžmenta, kao i na institutima i fakultetima u zemlji i inostranstvu. Najbolji studenti nosioci su državnih stipendija i stipendija uspešnih kompanija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)