“Bokserka” Sadija, koja je nokautirala milicajku, i ranije se pojavljivala u medijima: Pogledajte kakve je savete davala gledaocima (VIDEO)

Novosti Online

14. 01. 2020. u 09:47

“Боксерка” Садија, која је нокаутирала милицајку, и раније се појављивала у медијима: Погледајте какве је савете давала гледаоцима (ВИДЕО)

Foto Printscreen/ Youtube/ Marka Žvaka

Njen obračun sa milicajkom "zapalio" je društvene mreže

Prodavačica Sadija Durmisi izazvala je veliku pažnju javnosti, nakon što je na Vidikovačkoj pijaci ušla u obračun sa milicajkom.

Podsetimo, Durmisi je kao "prodavačicu na crno", jedna milicajka pokušala da skloni sa Vidikovačke pijace. Njih dve su prvo ušle u kraću raspravu, posle koje je Sadija pesnicom nokautirala pripadnicu komunalne milicije.

Video ovog obračuna "zapalio" je društvene mreže.

Međutim, izgleda da ovo Sadiji nije bio prvi put da se nađe "ispred kamera".

Pročitajte još - Ko je koga prvi udario? NOVA fotografija pesničenja između komunalne milicajke i prodavačice izazvala polemiku na mrežama (VIDEO)

Žena, koja veoma liči na nju, pojavljuje se u video klipu na Jutjub kanalu "Marka žvaka". U tom snimku, ta žena govori o dočeku Nove godine i o tome kakvim pićem bi želela da ga proslavi.

- Za novu godinu, pa Boga mi popila bih nešto onako... Neki voćni sokić, a sa nečim da ga malo začinim sa nekom votkicom... Dobro je! - rekla je ona.

U snimku ispod pogledajte i procenite da li i vama liči na Sadiju:


Upravo na Vidikovačkoj pijaci ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku. Dogadjaj od pre 15 minuta. Beograd, Rakovica. pic.twitter.com/7JUQz2CBCW

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Sloba

14.01.2020. 10:03

Vi se salite da ovo prenosite kao vest? Aman ljudi, nekada ste bili novina koja se cenila, sta se desilo sa vama?!

име познато редакцији

14.01.2020. 10:10

Садији поклонити путничку карту у једном смеру - завичај, Картон Сити на Косову

Mrgud Strašni

14.01.2020. 10:56

I treba da je udari... Zašto je ova dira. To što prodaje, nije ništa. Neka ganjaju krupne ribe....

kritik analitik

14.01.2020. 11:25

Ovakav tekst već liči na hajku. Ništa niste rekli, samo ste digli galamu. Opravdavate komunalnu miliciju i kad je duboko napravila... Baš bih voleo da vidim, ako bude imala para za dobrog advokata, kako će se slučaj završiti. Mada znam da nećete objaviti.

deda

16.01.2020. 17:13

@kritik analitik - Policija i komunalna policija radi za drzavu i bezbednost naroda.Avi koji nemate poima i stitite one koji krse zakon jos ste gori.

Zaboravljeno koferče

14.01.2020. 11:29

Mala ispravka-komunalna milicionarka i komunalna inspektorka(ona što stoji sa strane) nisu pokušale da je uklone, nego da joj zaplene robu. Razlika je bitna. Jedno je da nekom pišeš prijavu i onda ga skloniš a drugo je kad nekom otimaš imovinu. Jedno je uklanjanje a drugo je otimačina. Ne podržavam nasilje i to je za svaku osudu. Ali otimanje bez rešenja suda je isto kriminal.

Realno

14.01.2020. 12:37

nijedna nije u pravu, obe ustale na levu nogu, samo što uniformisano lice nije doraslo zadatku, u tu službu primati do 35 god da svojom pojavom izazivaju poštovanje a ne da ih svaka šuša ismejava, a ulični prodavci (torbari) pa oni su svesni da to što rade nije baš legalno, nije lepo da onaj što plaća tezgu stoji pored njega i možda ništa ne proda a dužan je da plati sve obaveze.

Dend

15.01.2020. 13:46

Pitam se da li bi smela da udari pravu milicionerku, ovako se doživljava komunalna policija koja je često veoma bahata i provokativna ?Bez odzira na sve Država mora da se potrudi da se sankcioniše obostrana upotreba sile a nije ni čudo što Jagodina nema komunalnu policiju !