Podmetnula požar, isekla vene sebi i trogodišnjoj ćerki, bacila dete kroz prozor pa skočila za njim sa četvrtog sprata u smrt (FOTO)

Novosti online

17. 06. 2019. u 09:39

Подметнула пожар, исекла вене себи и трогодишњој ћерки, бацила дете кроз прозор па скочила за њим са четвртог спрата у смрт (ФОТО)

Foto D.Milovanović

Majka je pod nerazjašnjenim okolnostima prvo sa četvrtog sprata bacila svoje maloletno dete, a potom i sama skočila nakon čega je iz njihovog stana počeo da se širi dim

U TRAGEDIJI koja se dogodila u ponedeljak u 8.25 na Bežanijksoj kosi u ulici Ismeta Mujezinovića 9, život su izgubile Danijela R. (36) i njena ćerka Teodora R. (3).

Majka je pod nerazjašnjenim okolnostima prvo sa četvrtog sprata bacila svoje maloletno dete, a potom i sama skočila nakon čega je iz njihovog stana počeo da se širi dim.

Prema nezvaničnim informacijama majka je detetu i sebi prerezala vene nakon čega je izvršila ubistvo i samoubistvo. Danijela R. je prvo sa prozora bacila svoje dete, a navodno je pričala o slobodi žena pre nego što je skočila.

PROČITAJTE JOŠ: Majka bacila dete, a zatim i sama skočila

- Prvo je bacila dete,a onda je stajala na prozoru i par minuta vikala kako su žene ugrožene i psovala je, onda se i ona bacila, a nekoliko minuta kasnije videli smo dim iz stana - rekao nam je jedan od očevidaca ove tragedije.

- Upravnik zgrade je stajao na prozoru i molio je da ne baci dete kroz prozor. Kako nezvanično saznajemo žena je u stanu zapalila krevet, a vatrogasne ekipe vrlo brzo su došle na mesto nesreće. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

- Videla sam ih kako leže na pločniku, scena je bila jeziva. Obe su bile krvave i imale su tragove gareži na sebi. Devojčica je još par minuta davala znake života - ispričala nam je jedna od komšinica.

- Čula sam da je jedan čovek koji je prolazio u trenutku nesreće pokušao da uhvati dete, ali nije uspeo. Kako nezvanično saznajemo otac nesrećnog deteta vraćao se iz noćne smene gde ga je zatekao nemili događaj. Kako su nam ispričale komšije usled šoka u kom je bio ekipa Hitne pomoći ga je odvezla u "Zemunsku bolnicu".

Otac i brat Danijele R. bili su na mestu nesreće, a ispred zgrade mogli su se čuti jauci. Žena je sa mužem i ćerkom živela u ovom stanu kao podstanar.

Foto D. Milovanović


Komšije su za "Novosti" rekle da ih znaju iz viđenja i da tu žive od skoro. - Bila je divna žena, viđala sam je kad bi izvodila dete napolje uvek bi lepo porazgovarale. Bili su vrlo fina porodica, ali iza četiri zida niko od nas ne zna šta se dešavalo -rekla je jedna od komšinica iz susedne zgrade.

Foto D. Milovanović

- Dete ide u vrtić ko zna zašto ga baš danas nije odvela. Osim ekipa Hitne pomoći i Vatrogasaca na mestu nesreće bio je i veliki broj pripadnika MUP koji je vršio uviđaj.

Foto D. Milovanović

Foto D. Milovanović

Foto D. MilovanovićPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Mrgud

17.06.2019. 10:38

Zivimo u teskim vremnima, samoubistvo zvuci kao ludost ali u danasnjoj Srpskoj "normalnosti" ja licno skidam kapu svakome ko se odluci na tako castan cin. Ginuli su nasi pretci kao mravi sa paralom " bolje grob nego rob" a dans se zivi u vecem ropstvu nego tada. Dakle potpuno opravdavam svakog samoubicu i smatram ga pobednikom. Medjutim ova je zena ubila dete sto naj zesce osudjujem..