Preminuo radnik koji je pao sa zgrade na Paliluli

M.S.

30. 11. 2016. u 15:28

Преминуо радник који је пао са зграде на Палилули

P.Milošević

Radnik koji je oko 13 sati pao sa gradilišta u ulici Stojana Stoleta Aranđelovića na Paliluli, sa visine od oko 11 metara,, podlegao povredama na VMA

RADNIK koji je danas pa sa zgrade u beogradskoj opštini Palilula je preminuo . Nesreća se dogodila u Ulici Stojana Stoleta Aranđelovića, a zbog zadobijenih povreda prevezen u Vojno-medicinsku akademiju, gde je podlegao povredama.

Muškarac je, oko 13 sati, pao sa visine od oko 11 metara. na mesto nesreće ubrzo su stigli vatrogasci i ekipa hitne pomoći.

Sa više povreda glave i ekstremiteta, ali u svesnom stanju, povređeni je prebačen na VMA. Na gradilištu nisu bili raspoloženi da komentarišu detalje nesreće.

Izvođač radova je kompanija "Energoprojekt".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dragan

30.11.2016. 17:18

Pa da li tu ima lica za bezbednost i zdravlje na radu? I na slici koju ste objavili je totalno neregularna zaštita ljudi pored povređenog lica.Niko, ali baš niko nema pojaseve za vezivanje pri radu na visini.Poslodavci su krivi za tu situaciju kao i osiguravajuće kuće.

Samo da dodam

30.11.2016. 19:00

@Dragan - Pojasevi su u mnogim naprednim zemljama sa pravim zakonima o zastiti na radu izbaceni iz upotrebe. Koriste se takozvani :harnesi jer prozaju vecu i mnogo bolju zastitu.

Pero Peric

30.11.2016. 18:17

stroga kazna za inslektora nadleznog za kontrolu postovanja zastite na radu.Platu primaju srdeci u kancelariji eventualno izadju na teren po prijavi.Zatim sve druge odgovorne.