LIVERPUL SE NADA NOVOM ČUDU U REVANŠU, REAL NOVOM ČETVRTFINALU

A.B.

15. 03. 2023. u 14:33

Mogu li Redsi da dokažu da preokret protiv Barse 2019. nije bio slučajnost?

ЛИВЕРПУЛ СЕ НАДА НОВОМ ЧУДУ У РЕВАНШУ, РЕАЛ НОВОМ ЧЕТВРТФИНАЛУ

Foto: AdmiralBet

Repriza prošlosezonskog finala Lige šampiona je na programu večeras od 21 čas, kada će Real Madrid ugostiti Liverpul u revanšu osmine finala. Ekipa koju sa klupe predvodi Jirgen Klop je odlično otvorila taj meč, povela sa 2:0, ali niko nije mogao da predoseti brodolom koji je potom usledio, na kraju kojeg su Madriđani slavili sa 5:2.

Da se čuda događaju, uverili su nas upravo igrači Liverpula u sezoni 2018/19, kada su protiv Barselone nadokandili 3 gola deficita iz prve runde, što im je donelo plasman u finale u kojem su savladali Totenhem. Sa druge strane, ni Real nije ekipa za koju se može očekivati da tek tako ispusti 3 gola prednosti, ali bi svakako bili u boljoj poziciji kada bi i dalje postojalo pravilo gola u gostima.
Redsi su tokom vikenda poraženi od fenjeraša Bornmuta, što je bio hladan tuš nakon senzacionalne pobede od 7:0 nad Mančester junajtedom, kolo pre toga. Ovo je jedna od najtežih Klopovih sezona na Ostrvu, ali ruže ne cvetaju ni kod Kraljeva, koji se nalaze na 2. mestu La Lige i 9 bodova zaostatka za vodećom Barsom, od koje su i poraženi u polufinalu Kupa kralja pre svega dve nedelje.
Istovremeno, na programu je i utakmica između Napolija i Ajntrahta, a prvi susret je pripao lideru Serije A, koji je u Frankfurtu slavio sa 2:0. Naravno, fudbal je sport koji se igra 11 na 11 dok Nemci ne pobede, pa se i na ovom meču očekuju varnice, a taman kada se čini da ovo veče Lige šampiona ne može biti zanimljivije, u AdmiralBet.rs se pojavio i promo kod LS30 koji svim registrovanim igračima donosi 30% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana kada se igraju mečevi Lige šampiona, i tako sve do finala.

Naravno, pored ove sjajne promocije, u ponudi se nalazi i veliki broj specijala, kao što su da obe ekipe postižu gol i da će Konor Kodi biti strelac za Liverpul, da će meč biti okončan sa 3 ili više golova, pobedom Crvenih, uz gol Nunjeza, ili da će Kvaračelija i Osimen postići 3 ili više golova protiv Ajntrahta.

Ukoliko nemate otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs, to možete uraditi u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon uspešne prijave, sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ljubitelji sportskog klađenja svoje AdmiralBet naloge od sada mogu dopuniti i u AltaPay i A Voucher poslovnicama, dok Cash Back opcija igračima donosi uvećanje uloga i do 100 puta iako se na tiketu nađe promašen par. Tako je jedan Novopazovčanin sinoć nakon pobede Mančester Sitija osvojio neverovatnih 400.000 dinara, iako mu je prethodno “pao” Mančester Junajted, koji je odigrao 0:0 sa Sauthemptonom.

Pogledajte i ostale promocije koje je spremio AdmiralBet, pokupite bonus i uživajte u spektakularnoj večeri uz najkvalitetniji evropski fudbal!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!