''SVECI'' SU PODIGLI FORMU: ''Pčelice'' doživele prvi premijerligaški poraz još od oktobra!

V.M.

15. 03. 2023. u 09:20

SAUTEMPTON dočekuje ekipu Brentforda u zaostaloj utakmici sedmog kola najjače lige na svetu.

СВЕЦИ СУ ПОДИГЛИ ФОРМУ: Пчелице доживеле први премијерлигашки пораз још од октобра!

Foto: Profimedia

Domaćin je znatno podigao formu od dolaska Rubena Selesa i ima odličnu priliku da pobedom pred svojim navijačima pobegne iz zone ispadanja. Sa druge strane, Brentford igra još jednu sjajnu sezonu, Tomas Frank odlično vodi svoje pulene koji su za vikend izgubili od Evertona rezultatom 1:0, to im je bio prvi ligaški poraz još od oktobra, što znači da su bili neporaženi 12 utakmica!

Sautempton je bio prežaljen i već viđen kao ekipa koje će iduće sezone biti u Čempionšipu, ali sve se to promenilo kada je Ruben Seles zaseo na klupu. ''Sveci'' su trenutno u sjajnom ritmu i na poslednje četiri utakmice imaju dve pobede, poraz i remi. Za vikend su odigrali 0:0 na ''Old trafordu'' sa Junajtedom, imali su igrača više skoro 60 minuta ali nisu uspeli da pretvore brojčanu prednost na terenu u tri boda.

Ipak, i poen je odličan rezultat za četu sa ''Sent Merisa'' koja je trenutno poslednja na tabeli sa 22 osvojena boda, ali pobedom na današnjem meču mogu pobeći van zone ispadanja.

Brentford je ekipa koja voli da remizira ove sezone i odigrao je čak 11 nerešenih utakmica u dosadašnjem toku prvenstva. Nalazi se na devetom mestu i u grupi je ekipa koje će se boriti za plasman u Evropu iduće sezone. Tomas Frenk radi sjajn posao sa ''pčelicama'' koje je uveo u Premijer ligu i već u drugoj sezoni u njoj napada plasman u samom vrhu tabele.

Gost se nalazi u solidnoj formi jer je pre poraza od Evertona na četiri utakmice pokupio osam bodova.

Ova dva tima su se susrela pre nešto manje od mesec dana kada je Brentford rutinski slavio sa 3:0. U listu strelaca upisali su se Mi, Mbeumo i Jensen.

Treneri danas neće imati ozbiljnije probleme sa izostancima.

Seles ne može da računa na Lariosa i Livramenta, dok je pod upitnikom Mejtland-Najls.

Što se tiče Tomasa Franka, on će biti lišen usluga Strakoše i Luisa Potera.

Ako računamo i prošlu sezonu, na utakmicama ovih timova u proseku pada skoro četiri gola i verujemo da će se mreže i večeras tresti.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona