NAPOLI JE VEĆINU POSLA ODRADIO U FRANKFURTU: Ajntraht bez prve zvezde priželjkuje preokret na stadionu ''Dijego Armando Maradona''

V.M.

15. 03. 2023. u 08:35

REVANŠ osmine finala Lige šampiona igra se na jugu Italije od 21.00.

НАПОЛИ ЈЕ ВЕЋИНУ ПОСЛА ОДРАДИО У ФРАНКФУРТУ: Ајнтрахт без прве звезде прижељкује преокрет на стадиону Дијего Армандо Марадона

Foto: Tanjug

Na prvoj utakmici viđena je rutinska pobeda Napolija rezultatom 0:2. Lider Serije A je domirao tokom čitavog meča i zasluženo slavio. Iako je Kvarackelija promašio penal krajem prvog poluvremena, to nije poremetilo četu Lučana Spaletija koja je golovima Osimena i Di Lorenca obezbedila miran revaš. Loša vest za Ajntraht je to što će biti bez svog najboljeg igrača, Randala Kolo Muanija, koji je dobio crveni karton u 58. minutu prvog susreta.

Domaćin je u sjajnoj formi i igra fantastično ove sezone. Za vikend je bez većih problema trijumfovao protiv Atalante sa 2:0 i tako je pobegao na, verovatno nedostižnih, plus 18 u odnosu na drugoplasirani Inter. Napoli je po igrama koje je pokazao ove sezone jedna od najboljih ekipa u Evropi, što i potvrđuje činjenica da je po kladionicama ekipa sa juga Italije favorit broj tri za osvajnje ''ušatog'' trofeja, odmah iza Mančester sitija i Bajerna.

Glavne uzdanice ekipe su Osimen i Kvarackelija koji pružaju fantastične partije i jedan su od najboljih dvojaca na starom kontinentu.

Ajntraht je nakon odličnog otvaranja druge polusezone poprilično usporio i ima samo jednu pobedu na prethodnih pet utakmica u svim takmičenjima. Gost je bio deo grupe ''D'' u kojoj su sve četiri ekipe imale priliku za prolaz u poslednjem kolu, Frankfurt je slavio protiv Sportinga, zauzeo drugo mesto i tako se plasirao u osminu finala.

Što se tiče domaćeg prvenstva ''orlovi'' su trenutno šesti na tabeli i zaostaju pet bodova za četvroplasiranim Unionom, tako da ih očekuje velika borba za plasman u Ligu šampiona iduće sezone.

Spaleti nema većih problema sa izostancima i jedini koji nije na raspolaganju je već duže povređeni Đakomo Raspadori.

Sa druge strane, Ajntraht na jug Italije dolazi bez Lindstroma, Veniga, Dina Embimbea i već spomenutog Kolo Muanija.

Očekujemo da Napoli ponovo dominira posedom i stvara šanse, čuda su česta pojava u Ligi šampiona, ali verujemo u novi trijumf domaćina na stadionu ''Dijego Armando Maradona'' i njegov lagan prolaz u sledeću fazu.

NAŠ TIP: 1&D2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!