MESI VS LIVAKOVIĆ – PODRŽITE VAŠEG FAVORITA UZ 30% FREEBETA U ADMIRALBETU

A.B.

13. 12. 2022. u 12:21

KO god da je vaš favorit u polufinalu na Mundijalu, bodrite ga večeras uz čak 30% freebeta koji dobijate na vaš prvi dnevni depozit na AdmiralBet onlajn nalogu, uz promo kod SP2022

МЕСИ ВС ЛИВАКОВИЋ – ПОДРЖИТЕ ВАШЕГ ФАВОРИТА УЗ 30% ФРЕЕБЕТА У АДМИРАЛБЕТУ

Foto: Profimedia

Aktuelno Svetsko prevenstvo u Kataru je dokaz da je u fudbalu zaista sve moguće! Mundijal je stigao do polufinala, u prvom će snage odmeriti Argentina i Hrvatska. Obe ekipe imaju zaista velike šanse da dođu do samog finala, a meč je na programu večeras od 20:00h.

Ukoliko pred ovu prvu polufinalnu utakmicu želite da odigrate tiket, predlažemo vam da deponujete u AdmiralBet-u i da vašeg večerašnjeg favorita podržite uz čak 30% freebeta koji ćete dobiti na vaš prvi onlajn dnevni depozit. 

Dakle, nakon što dopunite vaš AdmiralBet onlajn nalog, potrebno je da unesete promo kod SP2022 i odmah će vam stići 30% freebeta koji možete iskoristiti za sastavljanje tiketa, kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Da podsetimo, drugi polufinalni okršaj zakazan je za sredu, 14. decembar, koji će igrati Francuska – Maroko. Meč za treće mesto je 17. a finale Svetskog prvenstvas u Kataru 18. decembra.

Odigrajte tiket već danas i iskoristite ovu sjajnu mundijalsku promociju u AdmiralBet-u da uvećate vaše dobitke i ujedno podržite vaše favorite tokom polufinala na Svetskog prvenstva. 

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći OVDE.

Ukoliko volite da rešavate dnevne izazove, u pauzama između utakmica možete istražiti i AdmiralBet “Put do pehara” promociju, sa dnevnim nagradama od minimum 50.000 dinara i ukupnim nagradnim fondom od čak 1.200.000 dinara. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)