"PARNI VALJAK" SE KONAČNO PALI? Željko Obradović traži rešenje!

M.M.

13. 12. 2022. u 16:57 >> 16:57

KOŠARKAŠI Asvela ugostiće Partizan u 13. kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u Vilerbanu sa početkom u 20 časova.

ПАРНИ ВАЉАК СЕ КОНАЧНО ПАЛИ? Жељко Обрадовић тражи решење!

FOTO: M. Vukadinović

Sve je delovalo u jednom trenutku kao bajka, međutim, snovi su se brzo pretvorili u košmar.

"Imamo sjajnu publiku, prate nas gde god da igramo, hvala im na tome, ali mi im, nažalost, to ne vraćamo i to je nešto što me zaista boli", bile su reči Željka Obradovića nakon poraza od Cedevita Olimpije u desetom kolu regionalne ABA lige.

Na evrosceni stvari ne stoje dobro, možda bi sve imalo drugačiji tok da su na početku sezone upisane pobede protiv Baskonije i Milana, međutim, dolazimo do onog "šta bi bilo kad bi bilo".

Gledali smo prošle nedelje i prvi srpski derbi u istoriji najelitnijeg takmičenja, videli smo jedan prelepi prizor u "Štark" areni, a crno-beli su nakon 40 minuta igre teren napustili pognute glave. Bio je to osmi poraz Željkovih pulena u Evroligi.

Ono što brine navijače je svakako igra Kevina Pantera, već nekoliko utakmica nije na svom nivou, a u poslednjem duelu protiv Ljubljančana ubacio je samo 2 poena.

Današnja destinacija je Vilerban, a domaćin je ekipa koja ne blista ove sezone, ali bez obzira na sve postoji i druga, pozitivnija strana.

Izabranici Ti-Džej Parkera su pobedom prekinuli niz od šest poraza, ali ono što ima dodatnu težinu je to što je trijumf stigao protiv Barselone usred Španije.

U "Blaugrani" smo gledali jednu sjajnu košarku, a utakmica je odlučena sekund pre kraja kada je Nando de Kolo postigao šut za dva poena.

Francuz je bio najefikasniji pojedinac na terenu sa 19 pogodaka, dok su ga pratili Jusufa Fal i Parker Džekson sa 14, odnosno 10.

Ono što raduje šefa stručnog štaba Partizana je svakako igra Janisa Papapetrua koji je podigao formu u odnosu na početak sezone, Grk je u duelu sa Crvenom zvezdom brojao do 13, dok se protiv "zmajčeka" zaustavio na 17.

Izuzetno težak raspored očekuje oba tima. Asvel će već za dva dana na svom terenu dočekati grčki Olimpijakos, dok će "parni valjak" dan kasnije ugostiti šampiona Evrope Anadolu Efes.

Obe ekipe imaju identičan skor, a ovo će biti jedan od onih mečeva koji podižu igrače u psihološkom smislu.

Naša procena je da granica poena danas neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -164,5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!