BUDIMPEŠTA ČEKA PRVENAC: Leverkuzen desetkovale povrede, poslastica za kladioničare

Novosti online

09. 12. 2021. u 14:21

Od Ferencvaroša se na evropskoj sceni očekivalo mnogo više. Posebno, ako se zna, da ima igrače koji su za mađarske uslove preplaćeni. Za platu od 50 hiljada evra svakoga meseca, morali bi mnogo više da se pomuče.

БУДИМПЕШТА ЧЕКА ПРВЕНАЦ:  Леверкузен десетковале повреде, посластица за кладионичаре

Foto AP

Činjenično stanje je da su zapali u veoma tešku grupu, koju  pored večerašnjeg rivala, čine još Betis i Seltik. Međutim, gazda uloženi novac u pojačanja ne može da opravda silnim pobedama u prvenstu. Zato večeras u prestonici i traži od igrača da "lete".

Leverkuzen je već odavno obezbedio prolazak u narednu fazu Lige Evrope. Ova utakmica za njega nema takmičarski značaj, baš kao i za domaćina koji je zakovan za dno tabele grupe "G".

Nemci jesu Nemci, ali nisu Bajern, da na svakoj poziciji u timu imaju po nekoliko igrača. Leverkuzen je u poslednjoj utakmici nacionalnog prvenstva "zgazio" Grojter sa 7:1. Ali, kao i sve u životo, nešto dobro ima i svoju lošu stranu. Nekoliko bitnih igrača zaradilo je povrede u duelu sa  "fenjerašom", pa je trener gostiju promoran da večeras šansu pruži rezervama.

Mađari vole da kopiraju Nemce u svemu, pa i u fudbalu. U svojoj grupi, protiv desetkovanog rivala, realno mogu do prvih evropskih bodova.

NAŠ PREDLOG ZA VEČERAŠNjU UTAKMICU (21.00) : 1 (kvota 4.00)

* za one nešto manje hrabre, dobro je plaćen i dvoznak 1H.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)