BEK VIZARDSA JE PODIGAO NIVO IGRE: Nekadašnji NBA šampion je najbolja napadačka opcija Vašingtona

V.M.

05. 04. 2024. u 15:15

VEČERAS smo se opredelili za još jednog igrača, a to je Džordan Pul čiji Vizardsi dočekuju Portland trejlblejzerse (1:00).

БЕК ВИЗАРДСА ЈЕ ПОДИГАО НИВО ИГРЕ: Некадашњи НБА шампион је најбоља нападачка опција Вашингтона

Foto Profimedia

Maltene od samog starta sezone, Vašington igra katastrofalno i završincu sezone dočekuje sa skorom 15-62. Trejd Bila je onemogućio bilo kakve šanse da se ova ekipa ozbiljnije takmiči i nadaće se dobrom piku na draftu kako bi krenuli sa ''ribildingom'' tima.

Trenutno im je veliki broj igrača odsutan zbog povreda, a igrač koji zna kako to da iskoristi je Džordan Pul koji je sada glavni igrač ekipe zbog neigranja Kuzme.

Lopta je stalno u rukama nekadašnjeg NBA šampiona sa Golden stejt voriorsima, a kako će danas igrati sa takođe veoma slabim Portlandom trebao bi biti najbolji pojedinac na parketu.

Verujemo da će igrati oko 40 minuta i uzeti veliki broj šuteva što bi trebao biti dobitan recept za prebacivanje zadate granice.

NAŠ TIP: Džordan Pul +22,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene