PARTIZAN ŽELI DA SE ISKUPI GROBARIMA: Željkovi puleni dočekuju Makabi!

M.M.

12. 01. 2024. u 13:26 >> 13:26

KOŠARKAŠI Partizana će u 21. kolu Evrolige ugostiti Makabi.

ПАРТИЗАН ЖЕЛИ ДА СЕ ИСКУПИ ГРОБАРИМА: Жељкови пулени дочекују Макаби!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su u lošoj formi, u prethodnih pet kola u najelitnijem evropskom takmičenju upisali su samo jednu pobedu. Pre tri dana izabranici Željka Obradovića su poraženi od Fenerbahčea rezultatom 91:76.

Partizan je bolje otvorio utakmicu u Istanbulu, imao čak i prednost od 17 poena u prvoj četvrtini, međutim, domaćin je u nastavku zablistao. Igrači Fenera su počeli da igraju agresivno u odbrani i to se i te kako isplatilo. Protivnik je bio nemoćan i nije dolazio do lakih šuteva. Najveći problem odbrani je pravio Tajler Dorsi koji je meč završio sa 24 poena.

U poraženom taboru najefikasniji je bio Kevin Panter sa 18 pogodaka, Džejms Naneli je dodao 14, dok su dvocifreni bili još Bruno Kaboklo i Džejlen Smit sa 13, odnosno 11 poena. Šampion ABA lige je u dosadašnjih 20 kola imao polovičan učinak, upisao je 10 pobeda i isto toliko poraza.

Sa druge strane "ponos Izraela" bez obzira na probleme pokušava da održi dobar ritam. Izraelski velikan se trenutno nalazi na deobi četvrtog mesta zajedno sa Panatinaikosom i Fenerbahčeom.

Najefikasniji igrači u timu Odeda Kataša su Vejd Boldvin i Lorenco Braun koji postižu preko 14 poena u proseku, dok je odmah iza njih Bonzi Kolson sa 13,5. U reketu dominira Džoš Nibo sa 6,5 uhvaćenih lopti po meču.

Makabi je u prethodnom kolu savladao ekipu Virtusa u hali "Aleksandar Nikolić". Nakon 40 minuta igre na semaforu je stajalo 95:78.

Ovi rivali su se sastali u prvom kolu, a tada je tim iz Tel Aviva još uvek igrao u "Menora Mivtačim" dvorani. Okršaj je pripao domaćinu, a rezultat je glasio 96:81.

Verujemo da će Partizan konačno pronaći pravu igru i obradovati navijače.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: H1 -4,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu