LEJKERSI JURE TREĆI UZASTOPNI TRIJUMF: ''Kralj'' ponovo kraj aut-linije?

V.M.

14. 11. 2023. u 12:15

U noći između utorka i srede gledaćemo reprizu prošlogodišnjeg polufinala Zapadne konferencije kada Lejkersi dočekaju Grizlise (4.00).

ЛЕЈКЕРСИ ЈУРЕ ТРЕЋИ УЗАСТОПНИ ТРИЈУМФ: Краљ поново крај аут-линије?

Tanjug/AP

Domaćini igraju promenljivo na startu ove sezone i o tome svedoči njihov skor, 5-5. Ipak, na poslednja dva meča su ostvarili trijumfe nad Finiksom, odnosno Portlandom, tako da polako hvataju zalet.

Nakon par vezanih poraza, trener Darvin Hem je odlučio da pomeri Ostina Rivsa na klupu sa koje, po njegovim rečima, više doprinosi kada uđe u igru i rezultati pokazuju da je u pravu.

Pod znakom pitanja za večerašnji meč je Lebron Džejms koji je propustio prošli meč zbog povrede lista. Četvorostruki MVP lige u 38. godini života beleži sjajne brojke i uz 25 poena po meču hvata osam skokova i deli pet asitencija u proseku.

Bitna figura u igri ekipe iz Los Anđelesa je svakako i Entoni Dejvis od kojeg se već duže vreme očekuje da odigra MVP sezonu, ipak, nikako to da učini.

Talenat i veština su tu, ali često je volja upitna kod fenomelanog krilnog centra koji je protiv Portlanda predvodio tim do pobede sa 30 poena i 13 skokova.

Sa druge strane, Memfis se očekivano muči na startu sezone. Glavni razlog za to je suspenzija superzvezde Dža Morenta koji propušta prvih 25 utakmica zbog incidenata izvan terena.

Glavni cilj Grizlisima je da pokušaju da imaju respektabilan skor dok se on ne vrati, ali to im ne ide za rukom jer su trenutno poslednji na Zapadu sa skorom 2-8.

Jednu od te dve pobede ostvarili su pre dva dana upravo u Los Anđelesu gde su u veoma uzbudljivom meču savladali Kliperse rezultatom 105:101.

Do trijumfa ih je nosio Dezmond Bejn koji je preuzeo odgovornost u poslednjoj deonici i na kraju meč završio sa 27 postignutih poena.

Večerašnji rivali se veoma dobro poznaju jer su se prošle sezone sastali u polufinalu Zapadne konferencije kada su Lejkersi slavili sa 4:2. 

''Jezerdžije'' su tada dobile sva tri meča u svojoj ''Kripto.kom areni'', a mi verujemo da će i večeras trijumfovati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!