"ŠOK TERAPIJA" CRVENO-BELIH? Aleksina energija može biti presudna!

M.M.

30. 10. 2023. u 13:46 >> 13:46

KOŠARKAŠI Partizana će u petom kolu ABA lige ugostiti Crvenu zvezdu. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20 časova.

ШОК ТЕРАПИЈА ЦРВЕНО-БЕЛИХ? Алексина енергија може бити пресудна!

FOTO: M. Vukadinović

Prošle nedelje smo uživali u drami koju su nam priredili "večiti" a prvi okršaj u ovoj sezoni pripao je crno-belima. "Parni valjak" je na krilima Frenka Kaminskog bolje otvorio utakmicu, dok sa druge strane Adam Hanga u nekoliko navrata nije uspeo da upiše prve poene svom timu.

Kako je utakmica odmicala, tako je i Crvena zvezda bila sve sigurnija. Janis Sferopulos je bio sve zadovoljniji, međutim, u završnici je njegov brod potonuo.

Željko Obradović je u poslednjoj deonici tražio petorku i našao je, a protivnik je nerezonskim potezima doprineo da se preokret i ostvari.

Dobra rola je Jaga Dos Santosa "zalepila" za klupu a odgovornost su preuzeli Miloš Teodisić i Šabaz Nejpir. Srpsko-američki tandem nije bio na željenom nivou a to je "namirisao" Aleksa Avramović koji je rešio derbi u svega nekoliko minuta.

Dve ukradene lopte i nekoliko iskreiranih poena su srušili večitog rivala a konačan rezultat glasio je 88:86.

Grčki stručnjak može biti mirne glave jer je svima jasno da je preuzeo "vruć krompir", a da li će ekipa rasti u nastavku sezone, vreme će pokazati.

U crveno-belom taboru ima previše iskustva, međutim, utisak je da u pojedinim momentima ponestaje energije.

Duško Ivanović je izgubio svlačionicu i to je svima jasno, međutim, da li je realno u ovom trenutku očekivati "šok terapiju" od strane Sferopulosa?

Mnogo je pitanja a pravi odgovor možemo videti na terenu već večeras.

Željko je u evroligaškom duelu bio strpljiviji a u završnici na parketu nismo videli Kevina Pantera. Veliko je pitanje hoćemo li Amerikanca večeras videti u sastavu. Zek Ledej je takođe dao veliki doprinos u pobedi, a videli smo i "buđenje" Ognjena Jaramaza koji je ubacio 12 poena.

Prošle godine "večiti rivali" su igrali u finalu reigonalne lige i tada je Partizan slavo u majstorici.

Šampion ABA lige je prošle nedelje poražen od Mege i novi poraz bi mogao da ih košta prednosti domaćeg terena u eventualnom finalu. Sa druge strane crveno-belima će upravo to biti motivacija.

Naša procena je da će se večeras igrati dosta čvršće i da granica poena neće biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: -163,5 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)