CRVENA ZVEZDA NA TRADICIONALNO TEŠKOM GOSTOVANJU: Može li Kampaco da pogura ekipu do pobede u ''Morači''?

V.M.

15. 01. 2023. u 10:03

NIJEDNA ekipa ne muči Zvezdu kao Budućnost u ''Morači''.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НА ТРАДИЦИОНАЛНО ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Може ли Кампацо да погура екипу до победе у Морачи?

FOTO: ABA

Budućnost je podigla formu u poslednje vreme, slavila je na četiri od prethodnih pet duela i sada ima skor od devet pobeda i pet poraza i peta je na tabeli regionalne lige. U prošlom kolu izgubila je od Splita na neugodnom gostovanju rezultatom 87:85. Domaćin u ''Morači'' ima šest trijumfa na isto toliko utakmica u Aba ligi. Preko nedelje Crnogorci su u okviru Evrokupa porazili Hamburg na gostovanju sa 59:87 i trenutno zauzimaju peto mesto u grupi ''B''.

Crvena zvezda je u sjajnoj formi i nakon 13 odigranih kola ima samo jedan poraz u Aba ligi ali zauzima četvrtu poziciju jer je odigrala manje utakmica od ekipa ipsred nje. U prošlom kolu rutinski je savladala MZT rezultatom 57:80. ''Crveno-beli'' su u proteklih par dana odigrali dve utakmice Evrolige. Prvo su izgubili od Reala 59:79, ali su onda bili bolji od Monaka sa 92:68, sada imaju skor od deset pobeda i devet poraza i nalaze se u borbi za ulazak u plej-of. Gost će na ovom meču biti jači za Fakunda Kampaca koji može da nastupa samo u regionalnoj ligi.

Ove dve ekipe su se do prošle godine redovno susretale u finalima ABA lige. To su bile neizvesne serije bez brejkova koje je uglavnom Zvezda rešavala sa 3:2 u svoju korist.

Beograđani su na prethodnih sedam gostovanja u ''Morači'' slavili samo jednom.

Obe ekipe su jako umorne zbog brojnih utakmica u proteklih deset dana i verujemo da će biti malo koševa na današnjem susretu.

NAŠ TIP: Ukupno poena -156,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)