NOVOGODIŠNJE LUDILO: Grin Bej juriša na plej-of

TIP redakcija

01. 01. 2023. u 11:19

TIP redakcija analizira tri večerašnja meča NFL

НОВОГОДИШЊЕ ЛУДИЛО: Грин Беј јуриша на плеј-оф

Foto: EPA

Još dva kola preostala su do kraja regularnog dela sezone u NFL-u. Neki timovi odavano su uspeli da izbore plasman u plej-of. Još uvek ima slobodnih mesta u doigravanju, a kandidata ima na pretek. Čak i Tom Brejd bi mogao da završi sezonu za dva kola. U poteri za viziranjem karte između ostalog nalaze se Majami, Pitsburg, Džeksonvil, Tenesi, Grin Bej i Sijetl.

19.00 HJUSTON – DžEKSONVIL  2 (kvota 1,58)

Džeksonvil je vezao četiri pobede u poslednjih pet kola i našao se na pragu ulaska u plej-of. Doduše, tome je kumovala dosta loša forma Tenesija. Sada kada su na pragu dogiravanja, prvi put posle šest sezona, kvoterbek Lorens nalazi se u izvanrednoj formi. Ovu šansu gosti ne smeju da propuste, jer igraju protiv tima koji je najgori u ligi i „bori se“ da sledeće sezone ima prvog pika na draftu.

22.05 LAS VEGAS – SAN FRANCISKO   UP+ 41,5 (kvota 1,87)

Domaćin je najmaleroznija ekipa u NFL-u ove godine. Od devet poraza čak sedam su došli na jedan posed i manje. Osim pobede na meču, moraće da se uzdaju u ostale rezultate kako bi ostali u igri za plej-of. Jedni i drugi poseduju ofanzivni potencijal, potogovo je impresivan način na koji Brok Pardi, poslednji pik sa ovogodišnjeg drafta, diriguje San Franciskom kojima se predviđa čak i pehar.

22.15 GRIN BEJ – MINESOTA    1 (kvota 1,58) ili  UP +47,5 (kvota 1,87)

Duel dva mrska rivala u kome je Grin Bej favorit jer još uvek nije obezbedio plej-of. Minesota je pobedom u prošlom obezbezdila prvo mesto u diviziji, tako da imaju luksuz da odmaraju startere za najbitniji deo sezone. Ipak, pošto je u pitanju okršaj dva protivnika koja se „mrze“, domaćima nije unapred zagaratovan trijumf. Još jedna povoljna okolnost je ta što igraju na svom stadionu pod otvorenim nebom, a u Viskonsinu gde je jako hladno.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)